Başarılı Öğrenciler Çanakkele'yi Gezdi - Son Dakika
Yerel

Başarılı Öğrenciler Çanakkele'yi Gezdi

Akdağmadeni Köylere Hizmet Götürme Birliği, Kültür ve Sanat Evi SODES projesi kapsamında 80 öğrenciye Çanakkale gezisi düzenlendi.

28.05.2014 12:56

Akdağmadeni Köylere Hizmet Götürme Birliği, Kültür ve Sanat Evi SODES projesi kapsamında 80 öğrenciye Çanakkale gezisi düzenlendi.

Proje koordinatörü Yunus Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, SODES projesi kapsamında Eskişehir, Bandırma, Çanakkale, Balıkesir ve Bursa'ya gezi düzenlediklerini söyledi.

Halk oyunları, ebru sanatı, bağlama, futbol, voleybol, basketbol ve satranç kurslarında eğitim gören 80 öğrencinin gezi sayesinde sosyal yönlerini ve Mmilli bilinçlilik düzeyini artırmak olduğunu ifade eden Yıldırım, şu ifadelerde bulundu:

"Öğrencilerin sosyal ve kültür içerikli bu proje kapsamında, Eskişehir ve Bandırmada tarihi ve kültürel yerleri, Çanakkale'de şehitlikler ve müze ziyaretleri gerçekleştirdik. Ayrıca Bursa'da tarihi mekanları ziyaret ederek öğrencilerimizin tarih bilgilerini yenilemiş olduk. Düzenlediğimiz gezi sayesinde amacımız öğrencilerin sosyal yönlerini ve milli bilinçlilik düzeyini artırmaktır." - Yozgat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başarılı Öğrenciler Çanakkele'yi Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement