Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Makedonya'da - Son Dakika
Politika

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Makedonya'da

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Makedonya'daki temasları kapsamında Cumhurbaşkanı Gyorge İvanov ile bir araya geldi.

08.10.2014 15:39  Güncelleme: 15:51

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Makedonya'daki temasları kapsamında Cumhurbaşkanı Gyorge İvanov ile bir araya geldi.

Ülkenin güneyinde bulunan Doyran kentindeki görüşme, başında görüntü alınmasının ardından basına kapalı olarak devam etti. İvanov, görüşmeden sonra Kurtulmuş onuruna öğle yemeği verdi.

Kurtulmuş, öğle yemeğinin ardından, Dedeli köyündeki sosyo-kültürel ve spor amaçlı tesisin inşaatı projesinin ve aynı bölgedeki Çalıklı köyünde de Çalıklı Köyü İlköğretim Okulu binasının tadilatı ve donanımı projesinin açılışına katılacak.

Açılışların ardından başkent Üsküp'e dönecek Kurtulmuş, Makedonya İslam Birliği'nin Sultan Murat ve İshak Bey camilerini ve Uluslararası Balkan Üniversitesi'ni ziyaret edecek.

Makedonya'daki temaslarında Kurtulmuş'a, AK Parti Genel Baskan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop, AK Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge, CHP İstanbul Milletvekili Celal Dinçer, TİKA Başkanı Serdar Çam ve Yurt Dışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanı Kudret Bülbül eşlik ediyor. - Üsküp

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Makedonya'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement