Başkan Özyavuz, Gece Nöbette Gündüz Sahada - Son Dakika
Güncel

Başkan Özyavuz, Gece Nöbette Gündüz Sahada

Geçtiğimiz günlerde 30 metrelik iki bayrakla Harran Belediyesinin öncülüğünde "Cumhuriyet ve Demokrasi" yürüyüşü yapan Harranlılar, Türkiye'nin dört bir yanında olduğu gibi tek bayrak etrafında toplanıyor.

01.08.2016 11:47

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde demokrasi nöbetini halkla birlikte omuz omuza sürdüren Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, gündüz de ilçeye bağlı tüm yerleşim birimlerini gezerek, kanaat önderleri başta olmak üzere tüm halkla görüşmeler yaparak, moral ve motivasyonu yükseltiyor.

Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz ise, gece nöbette, gündüz sahada. İlçeye bağlı tüm yerleşim birimlerini tek tek gezerek, kanaat önderleri ve tüm halkla bir araya gelen Özyavuz'un ziyaretleri, halka moral ve motivasyon sağlıyor.

Her gece gerçekleştirdikleri demokrasi nöbetinin Başkomutan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan ikinci emir gelinceye kadar devam edeceğini halka duyuran başkan Özyavuz, "Harranlı hemşehrilerim yüzde yüz katılımla demokrasisine sahip çıktı. Partili-partisiz tüm Harranlılar tek bayrak etrafında toplandı. Ne mutlu bize ki Harran bu süreçte tarihe adını altın harflerle yazdıranlar arasında yer aldı" diye konuştu.

Yoğun katılımdan dolayı halka teşekkür eden Başkan Özyavuz, Türkiye'yi bölmek-parçalamak isteyen tüm art niyetlilerin halkın dik duruşu karşısında hayal kırıklığı yaşadıklarını belirterek, "Halkın milli adresine topları da tüfekleri de yetmedi. Şükürler olsun ki; bu cesur yürekli milletimin bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum. Allah bir daha milletimize 15 Temmuz 2016 kara gecesini yaşatmasın" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Özyavuz, Gece Nöbette Gündüz Sahada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement