Belediye Çalışanları İftar Yemeğinde Buluştu - Son Dakika
Yerel

Belediye Çalışanları İftar Yemeğinde Buluştu

Belediye Çalışanları İftar Yemeğinde Buluştu

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, belediye personeli, belediye meclis üyeleri ve ailelerine iftar yemeği verdi.

02.07.2015 15:47

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, belediye personeli, belediye meclis üyeleri ve ailelerine iftar yemeği verdi.

Hisarcık Meslek Yüksek Okulu bahçesinde verilen iftar sonrası konuşan Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, "Bu Ramazan ayında tüm personelimiz büyük bir aile olarak bir araya gelmiş ve hep birlikte iftar sofrasında eş ve çocuklarımızla birlikte iftar yapıyoruz. Hepimiz Hisarcık halkı için çalışıyoruz. Yoğun iş temposunun verdiği yorgunluğu düzenlediğimiz iftarla üzerimizden atmak istedik. Ramazan ayının güzelliğini bir nebze de olsa çalışanlarımıza yaşatmak ve çalışanlar arasındaki birlik, beraberlik ve uyumun devamı sağlamak için, bu tür sosyal aktiviteler yapmaya devam edeceğiz. İftar yemeğine katılımlarından dolayı meclis üyelerimize, belediye personelimize ve ailelerine teşekkür ediyor, hayırlı Ramazanlar diliyorum."dedi.

İftar yemeğine Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, AK Parti Hisarcık İlçe Başkanı Salim Turası, belediye meclis üyeleri ve belediye çalışanları ile aileleri katıldı. (MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediye Çalışanları İftar Yemeğinde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement