Belediyeler Hakkari'de Kardeşlik İçin Çalışıyor - Son Dakika
Yerel

Belediyeler Hakkari'de Kardeşlik İçin Çalışıyor

Belediyeler Hakkari\'de Kardeşlik İçin Çalışıyor

Hakkari Belediyesi Eş Başkanı Nurullah Çiftçi, kentte Beşiktaş Belediyesinin katkıları ile ortaklaşa başlatılan hizmet çalışmalarını inceledi.

23.08.2014 11:46  Güncelleme: 11:54

Hakkari Belediyesi Eş Başkanı Nurullah Çiftçi kentte Beşiktaş Belediyesinin katkıları ile ortaklaşa başlatılan hizmet çalışmalarını inceledi.

Kentte İstanbul Beşiktaş Belediyesinin 'Barışta Hakkari'de Buluşalım' projesi kapsamında Hakkari Belediyesi ile 1 Eylül Dünya Barış Günün 'de yapılacak etkinlikler için başlatılan ortak hizmet çalışmaları sürüyor. Hakkari Belediyesi Eş Başkanı Nurullah Çiftçi, Eş Başkan Vekili Ahmet Taş ve beraberindeki Belediye Fen İşleri, Kültür ve Sosyal İşleri Müdürleri ve personelleri ile sürdürülen çalışmaları yerinde denetleyerek, incelemelerde bulundu. Şehrin Cumhuriyet Caddesinde başlatılan ve şuanda Gençlik Caddesi üzerinde süren yol çalışmalarını inceleyen Çiftçi ve beraberindekiler, Beşiktaş Belediyesi müteahhitlerinden Kasım Ayık ve şantiye şefi Mehmet Hulki Erdine'den çalışmalar hakkında bilgi aldı. Eş Başkan Nurullah Çiftçi, yollar genişletilip yerine asfalt yapılacağı için yollardan kaldırılan parke taşlarının ardından açılan toprak zeminden meydana gelen tozun çevre esnaf ve ev sakinlerine zarar vermemesi için İtfaiye amirliği ekiplerin gün içinde bu yolların sık sık sulamaları için talimat verdi.

Burada esnaflar ve vatandaşlar ile selamlaşıp konuşan Çiftçi, iş yerleri ve evlerini önünde yapılacak çalışmalarda esnaf ve vatandaşın taleplerinin mümkün mertebede yerine getirilmesini çalışma ekiplerinden istedi. Burada incelemeleri tamamlayan Eş Başkan Nurullah Çiftçi ve beraberindekiler daha sonra çevre yolu Çölemerik Caddesi üzerinde başlatılan ve devam eden orta refüj çalışmalarını incelemelerde bulunularak burada süren çalışmalar hakkında bildi aldı. Ayrıca Eş Başkan Çiftçi, Fen işleri Müdürlüğü mühendisleri ile orta refüjlere kurulan 'New Chorsy' taşlarının teknik inşasını denetleyerek, yapımı uygun görülmeyen çalışmaların yeniden yapılacağını belirtti. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediyeler Hakkari'de Kardeşlik İçin Çalışıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement