Biga'da Şoförlere Seminer - Son Dakika
Yerel

Biga'da Şoförlere Seminer

Biga'da şoförlere yönelik, "trafik, ilk yardım, halkla ilişkiler" konulu seminer düzenlendi.

18.10.2015 10:32

Biga'da şoförlere yönelik, "trafik, ilk yardım, halkla ilişkiler" konulu seminer düzenlendi.

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Danışmanı Doç. Dr. Yeşim Yasak, Biga Belediyesi ile Biga Şoförler ve Otomobilciler Odası iş birliğinde Köşklübağ Düğün Salonu'ndaki seminerde yaptığı konuşmada, yolcu ve meslektaşlarıyla sağlıklı ilişki kurabilmesi için şoförün psikolojisinin iyi olması gerektiğini söyledi.

Yasak, iletişimde hatalar yapıldığını, bunun neticesinde sıkıntılar yaşandığını belirterek, "Stres ve huzursuzluk yaşıyoruz. O yüzden de iletişiminizde yolcuyla olsun özellikle öğrenci taşıyan şoförlerimiz için çocukla, aile ve öğretmenle olsun daha dikkatli olmalıyız. Empati başarılı bir iletişimin temel koşullarındandır" diye konuştu.

Biga Bölge Trafik İstasyonu Amirliği'nde görevli komiser yardımcısı Ramazan Gökkaya ise sürücülere trafik kuralları, araçlarda bulundurulması gereken belge, donanım ve teçhizat, trafik kuralları, yükümlülükleri, trafik suçları ve cezaları hakkında bilgi verdi.

Seminere, Belediye Başkanı İsmail Işık, Biga Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Sabri Kurt, İlçe Emniyet Müdürü Murat Sarı katıldı.

Seminer sonunda katılımcılara belge dağıtıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Biga'da Şoförlere Seminer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement