Bilgievilerinden Miniklere Deprem Eğitimi - Son Dakika
Yerel

Bilgievilerinden Miniklere Deprem Eğitimi

Bilgievilerinden Miniklere Deprem Eğitimi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra Hayme Ana Bilgievi öğrencilerine Sismolojik İzleme ve Deprem Eğitim Merkezi’nde deprem konusunda eğitim verildi.

19.10.2015 10:55

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Kandıra Hayme Ana Bilgievi öğrencilerine Sismolojik İzleme ve Deprem Eğitim Merkezi'nde deprem konusunda eğitim verildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra Hayme Ana Bilgievi öğrencileri, İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı Zemin ve Deprem İnceleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı olarak Sekapark Kültür Alanı'nda hizmet veren Sismolojik İzleme ve Deprem Eğitim Merkezi'nde deprem konusunda eğitim aldı. Öğrencilere deprem öncesinde, deprem sırasında ve deprem sonrasında neler yapacakları konusunda eğitim verildi. Simülasyon Merkezi'nde depremi tüm gerçekçiliği ile yaşayan Bilgi Evi öğrencileri, olası bir deprem felaketinde muhtemel durumları 3 boyutlu deprem simülatöründe depremi yaşayarak öğrendi.

Depremle yaşama, depremden korunma ve deprem sırasında yapılması gerekenler konularında bilinç oluşturmak için düzenlenen eğitim faaliyetleri kapsamında, haftanın iki günü okullara, iki günü de sivil toplum kuruluşları ile talepte bulunan kişi ve kurumlara randevulu şekilde ücretsiz olarak eğitimler veriliyor. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilgievilerinden Miniklere Deprem Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement