Boydak Holding'den Musul Açıklaması - Son Dakika
Ekonomi

Boydak Holding'den Musul Açıklaması

Boydak Holding\'den Musul Açıklaması

Boydak: Irak mağazalarımızda sıkıntı yok, sürecin geçici olduğuna inanıyoruz.

14.06.2014 16:46  Güncelleme: 08:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Mustafa Boydak, Irak'taki mağazalarında sıkıntı olmadığını belirterek, "Sürecin geçici olduğuna inanıyoruz. Hükümetimizin bu olayı çözeceğine inanıyoruz" dedi.

Boydak, Bellona'nın Etimesgut'taki şubesinin açılışında, 22 bin metrekare üzerine kurulan mağazada, bir evin ihtiyacı olan her şeyin satılacağını söyledi.

Yıl sonuna kadar 40 yeni mağaza daha açmayı amaçladıklarını ifade eden Boydak, bunların ikisinin Ankara'da olacağını belirtti. Açılan mağazanın 15 milyon liraya mal olduğunu ve Türkiye'nin en büyük mağazası olarak nitelendirildiğini anlatan Boydak, yıl sonuna kadar açılacak mağazalarla 40 milyon liralık yatırım yapmayı planladıklarını kaydetti.

"IRAK MAĞAZALARIMIZDA SIKINTI YOK"

Boydak, yeni mağazalarla 350 kişiye istihdam sağlayacaklarını anlattı.

Musul'daki çatışmalara da değinen Boydak, "Irak mağazalarımızda sıkıntı yok, sürecin geçici olduğuna inanıyoruz. Hükümetimizin bu olayı çözeceğine inanıyoruz, hükümetimize güvenimiz tamdır" dedi.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Boydak ve Bellona yöneticileri mağazayı gezdi. Konuklar, açılışa özel indirimli alışveriş fırsatından yararlandı.

Öte yandan Bellona'nın marka yüzü Şevval Sam da açılışa özel olarak albümünü imzaladı. Katılımcılar tarafından büyük ilgiyle karşılanan Sam, hayranlarıyla fotoğraf çektirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Boydak Holding'den Musul Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement