Büyükşehirden Farkındalık Yaratan Çalışma - Son Dakika
Güncel

Büyükşehirden Farkındalık Yaratan Çalışma

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçesiyle bir bütün olarak ele aldığı Manisa'da farklı bir çalışmaya imza atarak, kentin dört bir yanını billboardlarla donattı.

01.07.2014 18:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, ilçeler arası farkındalık yaratmak amacıyla 17 ilçesini billboardlarla donattı. Farklı bir çalışmaya imza atarak ilçelere has özellikleri ön plana çıkaran Büyükşehir Belediyesi'nin çalışması Manisalılar'dan tam not aldı.

Alaşehir'den Soma'ya, Kula'dan Saruhanlı'ya, Şehzadeler'den Sarıgöl'e kadar birbirine kilometrelerce uzaklıkta olan ilçelerin entegrasyonu sağlamayı ve kentin gelişimi noktasında bilinç oluşturmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, bu anlamlı çalışmasıyla Manisalılar'dan tam not aldı. Ahmetli'nin üzümü, Akhisar'ın zeytini, Alaşehir'in tarihi Philadelphiası, Demirci'nin el halısı, Gölmarmara'nın gölü, Gördes'in halı dokumacılığı, Kırkağaç'ın kavunu, Köprübaşı'nın çileği, Kula'nın tarihi evleri ve peri bacaları, Salihli'nin Sart Harabeleri, Sarıgöl, Saruhanlı ve Turgutlu'nun üzümü, Selendi'nin günümüze kadar uzanan Cirit Sporu, Soma'nın maden ocağı, Şehzadeler'in Niobesi, Yunusemre'nin içerisinde yer alan Organize Sanayi Bölgesi fotoğraflarının yer aldığı billboardlar, hem Manisa'da yaşayanların hem de şehir dışından kente gelenlerin şehri daha iyi tanımalarını sağlayacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyükşehirden Farkındalık Yaratan Çalışma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement