Çağdaş Hikayeler" Sergisi Sanatseverlerle Buluştu - Son Dakika
Kültür Sanat

Çağdaş Hikayeler" Sergisi Sanatseverlerle Buluştu

"Çağdaş Hikayeler" sergisi, 42 Maslak Art Space Gallery'de sanatseverlerle buluşacak.

16.08.2016 21:02

"Çağdaş Hikayeler" sergisi, 42 Maslak Art Space Gallery'de sanatseverlerle buluşacak.

Serginin açılışında, AA muhabirine açıklama yapan sergi organizatörü Çağla Cabaoğlu, "Çağdaş Türk sanatından kesitler sunan sergimizde, 26 önemli sanatçının eseri yer alıyor. Bu dönemde sanatın iyileştirici ve birleştirici gücünü gündeme getirmek istedik." dedi.

Sergide, sanatçıların tarihsel, kültürel, mitolojik, lirik ve politik temalarla ilgilerini ortaya koymayı amaçladığını aktaran Cabaoğlu, bu coğrafyada üretilen sanatın global platformlarda başarı kazanacağına inandığını belirtti.

Serginin koordinatörü Esra Özkan ise sergide heykel, resim, enstalasyon gibi çeşitli alanlarda ele alınmış eserlerin olduğunu ifade ederek, insanın doğayla ilişkisinden zaman ve mekan ilişkilerine değinen sergide sadece güncel eserlere yer verilmesinin önemli olduğunu anlattı.

Sergide, Kerem Ağralı, Nadide Akdeniz, Rengin Altınalmaz, Hasan Araptarlı, Fulya Asyalı, Necip Baykara, Beyza Boynudelik, Kurt Bullend, Uğur Çakı, Güneş Çınar, Hakan Çınar, Gökhan Deniz, Evren Erol, Serpil Kapar, Fatmagül Karadeniz, Hakan Bilal Karakaya, Hakan Kırdar, İlke Kutlay, Levent Morgök, Barış Sarıbaş, Rüchan Şahinoğlu, Varol Topaç, Gökte Tunç, Ayla Turan, Olgu Ülkenciler ve Gülce Yelken gibi sanatçıların eserleri yer alıyor.

"Çağdaş Hikayeler" sergisi, 1 6 Ekim'e kadar sanatseverler tarafından ziyaret edilebilecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Çağdaş Hikayeler' Sergisi Sanatseverlerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement