Çavuşoğlu: Kobani'ye 11 Milyon Dolar Yardım Yaptık (2) - Son Dakika
Güncel

Çavuşoğlu: Kobani'ye 11 Milyon Dolar Yardım Yaptık (2)

Çavuşoğlu: Kobani\'ye 11 Milyon Dolar Yardım Yaptık (2)

'mescid-i AKSA'YA SALDIRIYI GÜNDEMDE TUTACAĞIZ' Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya'daki programı kapsamında Helikopterle Kaş'a İlçesi'ne geçti.

09.11.2014 16:38

'mescid-i AKSA'YA SALDIRIYI GÜNDEMDE TUTACAĞIZ'

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya'daki programı kapsamında Helikopterle Kaş'a İlçesi'ne geçti. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'nu, Demre Kaymakamı ve Kaş Kaymakam vekili Yusuf İzzet Karaman, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Murat Aydın, Belediye Başkanı Ak Partili Halil Kocaer, Demre Belediye Başkanı Ak Partili Süleyman Topçu, Kaş Emniyet Müdürü Murat Şahin, Ak Parti Kaş İlçe Başkanı Mutlu Ulutaş ve partililer karşıladı.

Antalya Milletvekili Gökcen Özdoğan Enç ve Ak Parti İl Başkanı Mustafa Köse ile birlikte Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer'i makamında ziyaret eden Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı. Sonrasında Ak Parti ilçe kongresinin yapıldığı Kaş Belediyesi Kültür Salonu'na geçen Bakan Çavuşoğlu, salona girişinde partililerce coşkuyla karşılandı.

'BM GÜVENLİK KONSEYİ'NE İLETECEĞİZ'

Burada konuşan Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye'nin her yerinde AK Parti kongrelerinin  demokrasi şöleni şeklinde yapıldığını söyledi. Milleti her yerde en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını anlatan Bakan Çavuşoğlu, başarının sırrının birlik ve beraberlikten geçtiğini kaydetti. Türkiye'nin 2023 ve 2071 hedefinin tesadüf olmadığına vurgu yapan Bakan Çavuşoğlu, şöyle dedi:

"Türkiye tüm zorluklara rağmen yoluna devam ediyor. Türkiye, dünyadaki mazlumların sesidir. Sesi olmaya devam edecektir. Zalimlerin karşısında Türkiye, her zaman mazlumların sesidir. Suriye'de, Irak'ta, Mısır'da, Libya'da, Yemen'de, Arakan'da, Somali'de, Sudan'da, Filistin'de, Gazze'de. Görüyorsunuz İsrail'in pervasızlığını. Görüyorsunuz İsrail'in Mescid-i Aksa'ya küstahça saldırısını. Bunu sürekli gündemde tutacağız. Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'ne de ileteceğiz. Mescid-i Aksa'nın şimdiki koruyucusu Ürdün Dışişleri Bakanı ile görüştüm. Katar Dışişleri Bakanı ile görüştüm. Sessiz kalmayacağız. İşte böylesine ahlaksızlıklara sessiz kalmayan bir Türkiye var. Milletinden aldığı destekle susmayan bir Türkiye var. Bunun temeli, kökü sizsiniz." - Çavuşoğlu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çavuşoğlu: Kobani'ye 11 Milyon Dolar Yardım Yaptık (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement