CHP'li Meclis Üyesinin Darbedilmesi - Son Dakika
Güncel

CHP'li Meclis Üyesinin Darbedilmesi

CHP\'li Meclis Üyesinin Darbedilmesi

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nin CHP'li üyesi Hüseyin Sağ'ı darbettiği iddiasıyla gözaltına alınan 2 kişi, sağlık kontrolü için hastaneye götürüldü.

08.07.2015 19:01

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nin CHP'li üyesi Hüseyin Sağ'ı darbettiği iddiasıyla gözaltına alınan 2 kişi, sağlık kontrolü için hastaneye götürüldü.

Alınan bilgiye göre, Kadıköy Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin dün Kadıköy'de gözaltına aldığı Cüneyt K. (25) ve Resul G. (26), emniyete gelen Hüseyin Sağ tarafından teşhis edildi.

Zanlıların emniyetteki ifadelerinde, yaklaşık 2 ay önce İskenderun'dan civciv satmak için İstanbul'a geldiklerini belirterek, olayın trafikte çıkan bir kavga olduğunu ve kimse tarafından azmettirilmediklerini ifade ettikleri öğrenildi.

Şüpheliler, sağlık kontrolü için hastaneye götürüldü.

Bu arada, zanlılardan Cüneyt K'nin "uyuşturucu satmak", olaya karıştığı iddiasıyla aranan Cumhur T'nin ise "mala zarar vermek" suçlarından sabıkası olduğu belirlendi.

Şüphelilerin, emniyetteki işlemlerinin ardından yarın adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Cumhur T'yi yakalama çalışmaları da devam ediyor.

Kadıköy'de önceki gün, Sağ'ın kullandığı otomobile, başka bir araç arkadan çarpmış, yaşanan maddi hasarlı kazanın ardından araçtan inen 3 kişi Sağ'ı darbedip kaçmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel CHP'li Meclis Üyesinin Darbedilmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement