Çiftçiler Traktörlerle Fetö'nün Darbe Girişimine Tepki Gösterdi - Son Dakika
Güncel

Çiftçiler Traktörlerle Fetö'nün Darbe Girişimine Tepki Gösterdi

Buca ilçesinde çiftçiler traktörler konvoy oluşturarak Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini protesto etti.

30.07.2016 14:25

Buca ilçesinde çiftçiler traktörler konvoy oluşturarak Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini protesto etti.

İlçeye bağlı Kaynaklar Mahallesi'nde traktörleriyle toplanan yaklaşık 100 çiftçi, "Demokrasiye ve ülkemize sahip çıkıyoruz, darbeleri istemiyoruz" sloganı ile traktörlerinin üzerine astıkları Türk bayrakları, pankartlar ve dövizlerle Buca Çevik Bir meydanına doğru yola çıktı.

Türk bayraklarıyla ile bezenmiş traktörlerle renkli görüntüler oluşturan çiftçileri izleyen vatandaşlar, traktörlerin yoldan geçişini cep telefonlarının kameralarıyla kaydetti. Bazı vatandaşlar da konvoya otomobilleriyle destek verdi.

AK Parti eski İzmir Milletvekili Rifat Sait, AK Parti Buca ilçe teşkilatı olarak civar köydeki çiftçilerle etkinliği gerçekleştirdiklerini belirterek, "Atatürk'ün de dediği gibi biliyorsunuz köylü milletin efendisidir. Milletin efendileriyle beraber darbeye hayır diyoruz. Demokrasiye, devletimize, ülkemize sahip çıkıyoruz. İnşallah bir daha böyle şeyler olmaz, bu millet darbeyi Türkiye'ye bir kez daha yaşatmayacak." dedi.

Etkinliğe katılan çiftçiler de Kaynaklar mahallesinde ve civar mahallelerden çiftçilerin traktörleriye, darbeye karşı birlik ve beraberlik içinde bir araya geldiğini, demokrasiye ve Türkiye'ye sahip çıktıklarını anlatarak, bir daha buna benzer bir darbe teşebbüsünün yaşanmamasını temenni etti.

Çiftçiler Traktörlerle Fetö\'nün Darbe Girişimine Tepki Gösterdi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çiftçiler Traktörlerle Fetö'nün Darbe Girişimine Tepki Gösterdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement