Cinayet Zanlısı Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika
Güncel

Cinayet Zanlısı Adliyeye Sevk Edildi

Antalya’nın Serik ilçesinde, eski eşinin sevgilisi olduğunu iddia ettiği Mustafa B.’yi öldüren şahıs ve kardeşi adliyeye sevk edildi.

09.06.2016 15:43

Antalya'nın Serik ilçesinde, eski eşinin sevgilisi olduğunu iddia ettiği Mustafa B.'yi öldüren şahıs ve kardeşi adliyeye sevk edildi.

İddiaya göre, 39 yaşındaki Mustafa B., Cumhuriyet Mahallesi'nde bir arkadaşının motosikleti ile seyir halindeyken Murat Ç. ve Rıfat Ç.(28) tarafından kamyonetle önleri kesildi. Rıfat Ç. yanında getirdiği pompalı tüfekle Mustafa B.'ye ateş etti. Ağır yaralanan Mustafa B., kaldırıldığı Serik Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. Şüpheli Rıfat Ç. olayda kullandığı tüfekle birlikte Serik Polis Merkezi Amirliğine teslim oldu.

Rıfat Ç.'nin, Mustafa B.'nin ayrıldığı eski eşi Bahar Ç. ile birlikte olduğunu öğrendiği ve bu nedenle aralarında husumet bulunduğu iddia edildi. Rıfat Ç. ve Mustafa B.'nin olaydan bir saat önce de tartıştıkları ve olayın polis merkezine intikal ettiği öğrenildi. Zanlı Rıfat Ç. ve aynı araçta bulunan kardeşi Murat Ç. emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cinayet Zanlısı Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement