Doğal Güzelliği ile Gölcük Büyülüyor - Son Dakika
Güncel

Doğal Güzelliği ile Gölcük Büyülüyor

Görüntü Dökümü : Tabiat parkından detaylar Tatilci ile röportaj Detaylar Doğal güzelliği ile Gölcük büyülüyor Kar kalınlığın 50 santimetreye ulaştığı Gölcük Tabiat Parkı, kartposter görüntüsü ile tatilcileri adeta büyülüyor.

25.01.2016 16:03

Görüntü Dökümü :

Tabiat parkından detaylar

Tatilci ile röportaj

Detaylar Doğal güzelliği ile Gölcük büyülüyor

Kar kalınlığın 50 santimetreye ulaştığı Gölcük Tabiat Parkı, kartposter görüntüsü ile tatilcileri adeta büyülüyor.

Bolu'ya yaklaşık 13 kilometre uzaklıkta buluna ve dört mevsim bir başka güzelliğe bürünen Gölcük'te 4 gündür aralıklarla yağan karla birlikte kar kalınlığı 50 santimetre oldu. Tabiat parkında bulunan ve yüzeyi buz tutan göl, tabiat parkının güzelliğine bir başka güzellik kattı. Kartposter gibi görüntünün oluştuğu Gölcük, yerli ve yabancı tatilcileri adeta büyülüyor. Günü birlik tatil için tabiat parkına gelen tatilciler göl çevresinde yürüyüş yaparak ve tabiat parkının büyüleyen güzelliğine karşı öz çekim yaparak tatillerinin keyfini çıkartıyor.

Ailesi ve arkadaşı ile birlikte tatil için Bolu'ya İstanbul'dan geldiklerini ifade eden Cem Durukan, gazetecilere, günü birik tatil için geldiklerini ve ilk etapta Abant'a gittiklerini belirterek, "Yağan karla birlikte Gölcük muhteşem olmuş. Daha öncede 5 yada 6 kere geldim buraya. B kadar kar yağışı bir kere daha gördüm bu bölgede oda 7 yada 8 sene önceydi. Tatilcilere Gölcüğü öneriyorm. Burası insanı adeta büyülüyor" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Doğal Güzelliği ile Gölcük Büyülüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement