Döverek Öldürmüşler - Son Dakika
Güncel

Döverek Öldürmüşler

Döverek Öldürmüşler

Manisa’da 2014 yılında içkili bir restoranda düşerek ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede 3 ay sonra hayatını kaybeden şahsın düşme sonucu değil dövülerek hastanelik edildiği ve hayatını kaybettiği tespit edildi.

06.06.2015 11:34

Manisa'da 2014 yılında içkili bir restoranda düşerek ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede 3 ay sonra hayatını kaybeden şahsın düşme sonucu değil dövülerek hastanelik edildiği ve hayatını kaybettiği tespit edildi.

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde 9 Mayıs 2014 tarihinde içkili bir restoranda yaşanan düşme vakasının ardından Sarıgöl Devlet Hastanesine kaldırılan buradan da Manisa Devlet Hastanesine kaldırılan M.B. isimli şahıs 12 Ağustos 2014 tarihinde verdiği yaşam savaşını kaybederek hayatını kaybetti.

Olayın Sarıgöl Cumhuriyet Başsavcılığınca şüpheli görülmesi üzerine yürütülen soruşturma başlatıldı. Sarıgöl Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde Cinayet Büro Amirliği tarafından yapılan araştırmalarda maktul M.B.'nın şüpheli M.K. tarafından darp edilmesi neticesi öldüğü tespit edildi. 5 Haziran 2015 günü Alaşehir ve Sarıgöl İlçesinde yapılan operasyon neticesi olayın şüphelisi oldukları tespit edilen M.Y., F.A., M.K. ve A.Ç. isimli şahıslar gözaltına alındılar. Emniyetteki sorgulamalarının ardından şüpheliler Sarıgöl Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilirken şüphelilerden M.K.'nın tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Döverek Öldürmüşler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement