Eğitimde Fatih Projesi - Son Dakika
Yerel

Eğitimde Fatih Projesi

Arhavi'de proje kapsamında 3 okulda tablet dağıtıldı.

27.03.2014 15:24

Milli Eğitim Bakanlığınca başlatılan "Eğitimde Fatih Projesi" kapsamında Arhavi'de 3 okulda tablet dağıtıldı.

Arhavi Anadolu Lisesi, Arhavi Hüseyin Gürkan Anadolu Lisesi ve Arhavi Kanuni Anadolu İmam Hatip Lisesi 9. sınıflarında eğitim gören öğrencilere, düzenlenen törenle tabletleri teslim edildi.

Törene, Arhavi Kaymakamı Muhammet Önder, Garnizon Komutanı Nihat Çağlar, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Cumhuriyet Savcısı Volkan Atalay, İlçe Müftüsü Sadık Havuz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Kahya, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hasan Hüsnü Özcan, okul müdürleri, öğretmenler, okul aile birliği başkanları, öğrenciler ve veliler katıldı.

Törende konuşan Kaymakam Önder, Arhavi'de tarihi bir gün yaşandığını belirterek, Fatih Projesi kapsamında 350 tabletin öğrenci, öğretmen ve okul idarecilerine hayırlı olmasını diledi.

Belediye Başkanı Hekimoğlu ise amaçlarının bilgi toplumu yaratmak ve eğitimde teknolojiyi yararlı kılmak olduğunu ifade ederek, tamamen dijital materyallerle eğitim görecek öğrencilerin, dağıtılan tabletler sayesinde bilgiye anında ve daha hızlı şekilde ulaşacaklarını söyledi. - Artvin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eğitimde Fatih Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement