El İşçiliğinin Göz Alıcı Eserleri Görüye Çıktı - Son Dakika
Güncel

El İşçiliğinin Göz Alıcı Eserleri Görüye Çıktı

El İşçiliğinin Göz Alıcı Eserleri Görüye Çıktı

Beylikdüzü Belediyesi El Sanatları Atölyesi öğrencilerinin yılsonu sergisini Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu açtı.

07.05.2015 15:27  Güncelleme: 15:28

Kursiyerlerin Resim Hocası Mübeccel İmamoğlu ile birlikte kurdele keserek sergiyi gezen İmamoğlu, hepsi el emeği olan eserleri yakından incelendi ve herkesi tebrik etti. Migros AVM'de açılan Sergi, 17 Mayıs'a kadar gezilebilir.

El emeği, göz nuru eserler, Beylikdüzü Migros AVM'de görücüye çıktı. Beylikdüzü Belediyesi El Sanatları Atölyesi kursiyerlerinin becerilerini konuşturduğu serginin açılışını da Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptı. Her biri özel bir emek sonucu uzun uğraşlarla ortaya çıkan eserler, yaratıcılığın sınırlarını zorladı.

Resim Hocası Mübeccel İmamoğlu'nun anlatımıyla gezilen sergide deniz kabukları ve çakıl taşlarından yapılan tablolar, kabartmalı 3 boyutlu figürler, çiçek kabartmalar, Mevlana figürleri, elle işlenmiş sandıklar, süs eşyaları, biblolar, manzara resimleri ile sergiye ruh katan çalışmalar, meraklıları için 7 -17 Mayıs tarihleri arasında Migros AVM Giriş Katı'nda görülebilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel El İşçiliğinin Göz Alıcı Eserleri Görüye Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement