Emirgazi Protokolünden Başkan Özgüven'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Emirgazi Protokolünden Başkan Özgüven'e Ziyaret

Emirgazi Protokolünden Başkan Özgüven\'e Ziyaret

Konya’nın Emirgazi İlçe Kaymakamı Saadettin Doğan ve İlçe Belediye Başkanı Nurişen Koçak, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i makamında ziyaret etti.

06.08.2015 16:47

Konya'nın Emirgazi İlçe Kaymakamı Saadettin Doğan ve İlçe Belediye Başkanı Nurişen Koçak, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette kısa bir konuşma yapan Emirgazi Belediye Başkanı Nurişen Koçak, Emirgazi ve Ereğli'nin sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda kurduğu bağın daha da geliştirilmesi gerektiğini söyledi.

Ereğli'nin bölgenin en güçlü ilçesi konumunda olduğunu kaydeden Emirgazi Kaymakamı Saadettin Doğan ise, Ereğli'yi il bazında gördüğünü söyledi. Tarım ve sanayi noktasında Ereğli'nin yaptığı yatırımların sadece bölgede değil Türkiye genelinde önem arz ettiğini vurgulayan Doğan, Emirgazi'ye de Ereğlili yatırımcıların yatırım yapmalarını istedi.

Emirgazi Kaymakamı Saadettin Doğan ve Belediye Başkanı Nurişen Koçak'ın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Doğan ve Koçak'ın düşüncelerine teşekkür etti. Özgüven, Ereğli'nin daha da gelişmesi ve kalkınması için çalıştıklarını kaydederek, Ereğli'nin il statüsünde yatırım alması için çalıştıklarını, Belediyecilik noktasında ise başta alt yapı olmak üzere tüm sorunlarına köklü çözüm üretme hedef ve gayretinde olduklarını vurguladı.

Doğan ve Koçak, Ereğli Belediyesinin yaptığı çalışmalarla Ereğli'nin bir şantiyeye döndüğünü gördüklerini ifade ederek Başkan Özgüven'i tebrik etti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emirgazi Protokolünden Başkan Özgüven'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement