En Yeni Toyota Modelleri Eskişehir'de Tanıtıldı - Son Dakika
Ekonomi

En Yeni Toyota Modelleri Eskişehir'de Tanıtıldı

En Yeni Toyota Modelleri Eskişehir\'de Tanıtıldı

Otomobil üreticisi Toyota'nın en yeni modelleri Eskişehir'de düzenlenen toplantıyla tanıtıldı.

19.06.2013 13:09

Otomobil üreticisi Toyota'nın en yeni modelleri Eskişehir'de düzenlenen toplantıyla tanıtıldı.

Eskişehir Toyota Plaza Sarar'da düzenlenen bir toplantıya; Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış AŞ Kurumsal İlişkiler Direktörü Selim Okutur, Toyota Plaza Sarar Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar ve çok sayıda çalışan katıldı.

Toyota'nın yeni tasarım anlayışını yansıtan 'Verso', 'Auris', 'Avensis', 'RAV4' ve 'Yaris Hybrid' modellerinin tanıtıldığı toplantıda konuşan Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış AŞ Kurumsal İlişkiler Direktörü Selim Okutur, firma olarak çevreci teknolojilerde, yakıt verimliliği konularında ve üst düzey teknolojinin kullanımında hep daha ileriyi hedeflediklerini söyledi.

Otomotiv pazarının yoğun bir rekabet yaşadığını aktaran Okutur, "Bu rekabette Toyota, yeni tasarım anlayışıyla yerini alıyor. 'KeenLook- Keskin Bakış' ve 'Under Priority-Öncelikli' tasarım felsefesinin yansıtıldığı yeni modellerinin satışa sunulmasıyla Toyota daha da güçlenmiştir. Toyota'nın bu yeni yüzü ilk olarak Yeni Yaris'te ve onu takiben GT 86, yeni Auris, yenilenen Verso, yeni RAV 4'te görüldü. Bu yeni tasarım anlayışını geçtiğimiz günlerde Avrupa prömiyerini İstanbul'da gerçekleştirdiğimiz Yeni Corolla'da da göreceğiz. Temmuz ayının sonunda piyasaya sunacağımız yeni Corolla ve tüm yeni modellerimizle birlikte müşterilerimizin beklentilerine cevap veren, dinamik, çekici, güçlü, güvenli ve çevreci otomobiller üretme felsefemiz devam edecektir. Özellikle sedan pazarının güçlü olduğu ülkemizde yeni Corolla, yükselen hedeflerimizde önemli bir rol oynayacaktır. 150 milyon Euro'luk yatırımla Türkiye'de üretilecek olan Yeni Corolla'nın piyasaya sunulmasıyla birlikte markamız ivme kazanacaktır" dedi.

"REKOR SATIŞLA TOYOTA YENİDEN DÜNYA LİDERİ OLDU"

Toyota'nın 2012 yıl sonu satışlarının yüzde 22.6 oranında artarak 9.75 milyon adete ulaştığını da kaydeden Okutur, "Bu rekor satış adetiyle Toyota yeniden dünya lideri oldu. 2013 yılını Türkiye'de bir geçiş yılı olarak görüyoruz. Yeni modellerimizle Türkiye'de 2012 yılının üzerinde bir hedefimiz olacak. Orta vadede hedefimiz 2014 ve 2015 yıllarına odaklanmaktır. Uzun vadede hedefimiz ise 2020 yılında Türkiye'de lider otomobil markası olmaktır" ifadelerini kullandı.

Eskişehir Toyota Plaza Sarar'ın Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar ise, yeni Corolla'nın temmuz ayı sonunda bayilerde satışa sunulacağını ifade ederek bu modelin her kesime hitap edeceğini kaydetti.

Sarar, Toyota'nın otomotiv sektöründe müşteri memnuniyetine çok önem verdiği belirterek, "Müşteri Memnuniyeti Endeksi (KALDER) araştırmasında, binek otomobil kategorisinde tüm rakiplerini geride bırakarak üst üste 5'inci kez listenin birinci sırasında yer almayı başaran ilk ve tek otomobil markası olduk. Bu ödüller marka olarak hep bir adım önde gitmek için bizi motive ediyor" şeklinde konuştu.

Okutur ve Sarar, daha sonra markanın yeni modellerini inceleyerek araçların özellikleri hakkında bilgi verdi.

Öte yandan yeni modellerin tanıtımı konusundaki toplantıların önümüzdeki günlerde çeşitli kentlerde de devam edeceği bildirildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi En Yeni Toyota Modelleri Eskişehir'de Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement