Erdoğan'ı Kutlamaya Yürüyerek Gidiyor - Son Dakika
Güncel

Erdoğan'ı Kutlamaya Yürüyerek Gidiyor

Erdoğan\'ı Kutlamaya Yürüyerek Gidiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı kutlamak için İzmir'den yürüyerek Ankara'ya gitmek üzere yola çıkan 55 yaşındaki emekli Yusuf Aydoğan, Afyonkarahisar'a ulaştı.

20.09.2014 18:57

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı kutlamak için İzmir'den yürüyerek Ankara'ya gitmek üzere yola çıkan 55 yaşındaki emekli Yusuf Aydoğan, Afyonkarahisar'a ulaştı.

İzmir'in Aliağa İlçesi'nden Ankara'ya yürüyen Yusuf Aydoğan'ın Afyonkarahisar'a ulaştığını öğrenen Ak Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, onu kaldığı otelde ziyaret etti. Aliağa'dan Ankara'ya yaklaşık 700 kilometre yol kat edecek Aydoğan'ın Afyonkarahisar'a ulaştığını öğrenince parti yönetimi olarak ziyaret etmek istediklerini söyleyen İl Başkanı Yurdunuseven, ondan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Afyonkarahisarlılar adına selam götürmesini istedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde, Recep Tayyip Erdoğan'ın halk oyuyla seçilmesi halinde yürüyerek gidip kendisini tebrik edeceğini çevresindekilere anlattığını aktaran Yusuf Aydoğan, bu sözünü yerine getirmek için yola çıktığını belirtti. Yürüyüşten sadece ailesinin haberi olduğunu anlatan Aydoğan, "Tebrik ziyareti gerçekleştirmek istiyorum. Cumhurbaşkanımızı görürüm ya da göremem bilemiyorum, ama ben halk oyuyla seçilen ilk cumhurbaşkanını tebrik için Ankara'ya yürüyorum" dedi.

İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven'in çiçek verdiği Aydoğan, geceyi 5 yıldızlı bir otelde geçirecek. Aydoğan'ın yarın sabah devam edeceği yürüyüşü 9 gün sonra Ankara'da son bulacak. - Afyonkarahisar

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erdoğan'ı Kutlamaya Yürüyerek Gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement