Fatma Şahin, Koltuğunu Minik Sude'ye Verdi - Son Dakika
Güncel

Fatma Şahin, Koltuğunu Minik Sude'ye Verdi

Fatma Şahin, Koltuğunu Minik Sude\'ye Verdi

Gaziantep'te, ilkokul 4'üncü sınıf öğrencisi 10 yaşındaki Sude Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Fatma Şahin'in koltuğuna oturdu.

22.04.2015 17:11

Gaziantep'te, ilkokul 4'üncü sınıf öğrencisi 10 yaşındaki Sude Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Fatma Şahin'in koltuğuna oturdu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla belediye başkanlığı koltuğuna oturan Şehit Karayılan İlkokulu 4'üncü sınıf öğrencisi Sude Şahin, okullarının bulunduğu çevrede trafik ışıklarının düzenlenerek, oyun alanlarının artırılması ve engelliler için de oyun parklarının yapılmasını istedi. Yeni yapılan okullarının birçok eksiği olduğunu ifade eden Sude Şahin, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Kadir Aslan'ı yanına çağırarak, okulunun bahçesinin çimlendirilmesi talimatını verdi ve çalışmaları takip edeceğini söyledi.

Fatma Şahin de koltukların geleceğin çocuklarına teslim edileceğini, daha yeşil ve daha yaşanabilir bir Gaziantep için herkesin yapacağı çok iş olduğunu vurguladı. Küçük öğrenciyi tebrik eden Fatma Şahin, "Siz bizleri geçeceksiniz ve çok güzel çalışmalar yapacaksınız. Sayın başkanımızın talimatlarını aldık, gereği yapılacak" diye konuştu.

Öğrencilerin çiçek takdim ettiği ziyaretteki konuşmaların ardından Şahin, çocuklara çeşitli hediyeler verdi. - Gaziantep

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fatma Şahin, Koltuğunu Minik Sude'ye Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement