Fethiye Saklıkent'te Rafting Heyecanı - Son Dakika
Güncel

Fethiye Saklıkent'te Rafting Heyecanı

Fethiye Saklıkent\'te Rafting Heyecanı

Saklıkent'te rafting heyecanıErgün TOS SEYDİKEMER (Muğla), (DHA)- MUĞLA'nın Seydikemer İlçesi'ndeki Saklıkent Kanyonu'nu ziyarete gelen yerli ve yabancı turistler, kanyondan çıkan Karaçay'ın serin sularında şişme botlarla rafting yapıyor.

13.08.2016 10:22

Saklıkent'te rafting heyecanı

Ergün TOS SEYDİKEMER (Muğla), (DHA)- MUĞLA'nın Seydikemer İlçesi'ndeki Saklıkent Kanyonu'nu ziyarete gelen yerli ve yabancı turistler, kanyondan çıkan Karaçay'ın serin sularında şişme botlarla rafting yapıyor.

Fethiye'den cip safari turlarıyla Muğla- Antalya sınırındaki doğa harikası Saklıkent Kanyonu'na gelen tatilci ve turistlere kanyondan çıkan Karaçay'da rafting imkanı sunuluyor. Önce rafting hakkında bilgi verilen tatilci ve turistler daha sonra suya bırakılan şişme botlara biniyor. Grup halinde raftinge başlayanlar, hızla akan su yüzünden zamanla birbirinden kopuyor. Bazı raftingciler şişme botları birbirine bağlayarak çocuklarıyla da bu heyecanı yaşama fırsatı buluyor. Rafting sırasında ana su kanalından çıkan tatilciler ise geri dönmek için büyük çaba harcıyor. Parkur sonunda botları akıntıyla sürüklenenler rehberler tarafından yakalanarak kıyıya çekiliyor. 5 kilometrelik parkuru ortalama 30 dakikada geçen tatilciler, daha sonra Karaçay'ın serin sularına atlayarak serinliyor. Saklıkent'te rafting ücreti 30- 35 lira arasında değişiyor.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fethiye Saklıkent'te Rafting Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement