FETÖ mağdurlarının artık bir inisiyatifi var - Son Dakika
Güncel

FETÖ mağdurlarının artık bir inisiyatifi var

FETÖ mağdurlarının artık bir inisiyatifi var

28 Şubat ve FETÖ Mağduru Aileler İnisiyatifi, kurdukları oluşumları bir basın açıklamasıyla ilan etti. Genç Düşünce Akademisi'nde yapılan basın açıklamasına inisiyatif içerisinde bulunanlar katıldı.

15.09.2016 15:51

İnisiyatif adına basın açıklamasını okuyan Zübeyde Göv, "28 Şubat öncesi ve sonrası olmak üzere 15 Temmuz darbe girişimine kadar gelinen süreçte, İslami hassasiyetlerden dolayı gözaltında vahşice işkencelerden geçirildikten sonra zindanlara atılan ve on yılları bulan bir süredir cezaevlerinde tutsak edilen her kesimden Yusufi kardeşlerimizin hak ve hukukları için her türlü gayret ve çabayı saf etmek amacıyla Şanlıurfa'da 28 Şubat ve FETÖ Mağduru Aileler İnsiyatifi adında bir oluşumun ilk adımlarını bugün atmış bulunuyoruz. İnisiyatifimizin temel dayanağı yüce rabbimizin rızasıdır, inisiyatif gönüllülük esası üzerinde bina edildiği için, her kesimden mağdur ailenin, inisiyatife müracaat edip üye olabilecekler ve sorumluluk üstlenebilecekler" dedi.
Yeni kurulan inisiyatifin önümüzdeki günlerde açıklamalarına ve etkinliklerine devam edeceği tahmin ediliyor. (Kaynak: Gazeteİpekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel FETÖ mağdurlarının artık bir inisiyatifi var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement