Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası (BİRLİK HABER-SEN) üyeleri, Fethullarçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini protesto etti.

21.07.2016 11:58

Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası (BİRLİK HABER-SEN) üyeleri, Fethullarçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini protesto etti.

BİRLİK HABER-SEN Gaziantep İl Başkanı İbrahim Yorulmaz, Fevzi Çakmak Postanesi önünde yaptığı basın açıklamasında, bugüne kadar gerçekleştirilen darbelerin hiçbirinin 15 Temmuz'daki kadar "haysisetsizce, şerefsizce" olmadığını söyledi.

Hiçbir darbenin manevi değerleri sömüren, tasmaları başkasının elinde hoca kılıklı bir hain tarafından yönetilmediğini dile getiren Yorulmaz, "Hiçbir darbe halkına karşı silah çekmemiştir. Hiçbir darbe havadan halkını bombalamamış, halkınn üzerinden tankla geçmemiştir. Milletin iradesini temsil eden ve milletin evi olan TBMM'ye bomba yağdırmamıştır. Bunları Polatlı'ya gelen düşman orduları bile yapmamıştır. Fakat asker kılığına girmiş, beyinleri haşhaşla uyuşturulmuş teröristler ve üst akılları 15 Temmuz Cuma günü bu millete tarifsiz acılar yaşamışlardır. Bu darbeye yeltenen FETÖ terör örgütünün elebaşını ve beyinleri ele geçirilen, bunlara yardakçılık yapan haysiyet yoksunlarını lanetle kınıyoruz." diye konuştu.

Türkiye Cumhuriyeti'nin altın tabakla sunulmadığını kaydeden Yorulmaz, Türkiye'nin acıyla, kanla, gözyaşıyla kurulduğunu belirtti.

Türk milletinin dünyaya örnek bir duruş sergilediğini aktaran Yorulmaz, inadına demokrasiyi, milli iradeyi ve kardeşliği savunacaklarını dile getirdi.

Açıklamanın ardından tekbir getiren üyeler, "şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganları atarak dağıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement