Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

HATAY/ Hatay ve Osmaniye'de vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepkilerini sürdürüyor.

28.07.2016 00:33

HATAY/ Hatay ve Osmaniye'de vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepkilerini sürdürüyor.

Antakya DSİ Parkı'nda akşam saatlerinden ellerinde Türk bayraklarıyla bir araya gelen vatandaşlar, darbe girişimine karşı tutukları "demokrasi nöbeti"ne devam etti.

Antakya Kaymakamı Eflatun Can Tortop, buradaki konuşmasında, 15 Temmuz günü Türkiye'nin çok kötü ve olumsuz olaylar yaşadığını belirtti.

Bu tür olayların bir daha yaşanmamasını temenni eden Tortop, "Kalkınma ve gelişme noktasında ülkemizi en üst düzeye taşımak için gerekli olan gayreti hep birlikte gösterelim." dedi.

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci de milletin son süreçte her zamankinden daha fazla birbirini sevmesine, yan yana durmasına ve birlikte olmasına ihtiyacı olduğunu söyledi.

Dünyada örnek ülke haline gelmek için çok gayretler gösterildiğini ifade eden Kimyeci, "Türkiye'nin kalkınmasından rahatsız olan çevreler var. Onlar her daim Türkiye'nin zayıf olmasını, güçsüz olmasını ve emir almasını istiyorlar. Bizler dostlarımıza güven vermeye düşmanlarımızı da çatlatmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Etkinliğe AK Parti İl Başkanı Ahmet Atıç, Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, bazı sivil toplum örgütü temsilcileri ve muhtarlar katıldı.

Osmaniye

Osmaniye'de de Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan binlerce vatandaş, darbe girişimini protesto etti.

Darbe girişimi sırasında hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulunan vatandaşlar, Kur'an-ı Kerim okudu.

Osmaniye Belediyesi Mehteran Takımının gösteri sunduğu etkinlikte, demokrasi nöbetine destek veren sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri kısa birer konuşma yaptı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement