Gli'de Mülakat - Son Dakika
Yerel

Gli'de Mülakat

Gli\'de Mülakat

Tunçbilek’e alınacak işçilerin belirleneceği mülakatlar 20 Şubat’ta başlıyor.

18.02.2015 12:05

Tunçbilek'e alınacak işçilerin belirleneceği mülakatlar 20 Şubat'ta başlıyor. GLİ Müessese İşletme Müdürlüğü İŞ-KUR tarafından belirlenen adayların adreslerine mektup göndererek istenen belgeleri ve hangi saatte nerede olmalarına dair bilgilendirdi. Mülakat katılmayanlar hakkında bir işlem yapılmayacağı bildirildi.

GLİ ve Etibor'a alınacak toplam 213 işçi için yapılan müracaatların sonucu açıklandı. KPSS puanına göre sıralanan adaylara İşletmeler tarafından mektup gönderilerek hangi gün nerede hazır olmaları gerektiğine dair bilgiler verildi.

Tavşanlı İŞ-KUR Müdürlüğü aranan şartlara uyan ve KPSS puanında yapılan sıralamada talep edilen işçi sayısının 3 katı olan 639 kişinin ismini resmi internet sitesinden ve kurum panosundan duyurmuştu. İki İşletmede adaylara resmi bir evrak göndererek teslim etmeleri gereken belgeleri ve hangi gün hangi saatte nerede olmaları gerektiğini açıkladı. Adayların 19 Şubat tarihine kadar istenen belgeleri ilgili birimlere ulaştırması gerekiyor. GLİ'nin mülakat sınavları 20 Şubat Cuma günü başlayacak. Tamamlanamaması durumunda Cumartesi gününe sarkacak. Bu sınavlarda 5 kişilik uzman heyet işçi adaylarının talep ettikleri işleri yapıp yapamayacağına karar verecek ve nihai işçi kadrosunu belirleyecek.(İÖ-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gli'de Mülakat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement