Gündem / 6 Temmuz 2014 - Son Dakika
Güncel

Gündem / 6 Temmuz 2014

ANADOLU AJANSI.

06.07.2014 09:03

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk/ 6 Nisan 1920

1- AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstasyon Meydanı'nda düzenlenecek mitingde halka hitap edecek ve Büyükşehir Belediyesince Polat Otel'de organize edilecek iftara katılacak.

(Erzurum/15.30/19.55) (Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli İmam Hatip Mezunları Derneği, Memur-Sen, İlim Yayma Cemiyeti ve Ensar Vakfı katılımıyla Antikkapı Restoran'da düzenlenecek iftara iştirak edecek.

(Kocaeli/20.44) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Batman Bölge Devlet Hastanesinde fizik tedavi ve rehabilitasyon ünitesinin açılışına katılarak, şehit ve gazi yakınlarıyla iftarda bir araya gelecek.

(Batman/18.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Erciyes Üniversitesi Genom ve Kök Hücre Merkezi, Klinik Mühendisliği Araştırma ve Uygulama Merkezi ve Aşı Geliştirme Merkezini ziyaret edecek. Müezzinoğlu, sağlık çalışanlarıyla Hilton Otel'de düzenlenecek iftarda bir araya gelecek.

(Kayseri/19.00/20.15) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4-  Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, İstiklal Caddesi'nde vatandaşlarla buluşacak, Sultangazi'de iftara katılacak.

(İstanbul/18.30/20.30 ) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, partisinin il başkanlığınca Atatürk Orman Parkı'nda düzenlenen iftara katılacak.

(Bolu/20.37) (Fotoğraflı-Görüntülü)

6- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, partisinin Zeytinburnu ilçe teşkilatı tarafından stadyumda verilen "Vefa İftarı"nda bulunacak.

(İstanbul/20.50) (Fotoğraflı-Görüntülü)

7- TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu, "Torba Kanun Tasarısı" üzerindeki çalışmalarını sürdürecek.

(TBMM/13.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları takip ediliyor.

(Şam/Halep) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Mısır'da, İhvan mensuplarına yönelik gözaltı ve yargılamalar ile darbe karşıtı gösteriler takip ediliyor.

(Kahire) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Batı Şeria'da kaybolan Yahudi yerleşimcilerin cesetlerinin bulunmasının ardından yerleşimciler tarafından kaçırılan Filistinli bir gencin öldürülmesine ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

(Kudüs/Ramallah) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Irak'taki çatışmalarla ilgili gelişmeler takip ediliyor.

(Musul/Bağdat) (Fotoğraflı-Görüntülü)

SPOR

1- CEV Avrupa Ligi 5. ayak ikinci maçlarında A Milli Erkek Voleybol Takımı, Danimarka, A Milli Kadın Voleybol Takımı da Bulgaristan ile Marmaris Amiral Orhan Aydın Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek.

(Muğla/17.00/20.00) (Fotoğraflı)

2- Wimbledon Tenis Turnuvası, Sırp Novak Djokovic ile İsviçreli Roger Federer arasında oynanacak tek erkekler finaliyle sona erecek.

(Londra/16.00) (Fotoğraflı)

3- Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun 9. yarışı Büyük Britanya Grand Prix'si koşulacak.

(Silverstone/15.00)

4- Basketbolda FIBA Kadınlar Avrupa Ligi, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası ile FIBA Erkekler EuroChallenge Kupası'nda 2014-2015 sezonu grup maçlarının kura çekimi Almanya'da yapılacak.

(Münih/11.00) (Fotoğraflı)

5- Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, FIM Dünya Supersport Şampiyonası'nda sezonun 8'inci koşusu Portekiz yarışında mücadele edecek.

(Algarve/15.30)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır. - Ankara

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement