Hintli Müslümanlar İhlas Vakfı İftarlarında Buluştu - Son Dakika
Güncel

Hintli Müslümanlar İhlas Vakfı İftarlarında Buluştu

Hintli Müslümanlar İhlas Vakfı İftarlarında Buluştu

Ramazan münasebetiyle Somali, Afganistan, Etiyopya (Habeşistan), Yemen, Sudan Kenya, Uganda ve Hindistan’ da iftar organizasyonları düzenleyen İhlas Vakfı, bu yılda fakirlerin hayır dualarını almaya devam ediyor.

29.06.2015 09:28

Ramazan münasebetiyle Somali, Afganistan, Etiyopya (Habeşistan), Yemen, Sudan Kenya, Uganda ve Hindistan' da iftar organizasyonları düzenleyen İhlas Vakfı, bu yılda fakirlerin hayır dualarını almaya devam ediyor.

Dünyanın en kalabalık ve en fakir ülkelerinden biri olan Hindistan'da bulunan Müslümanlara iftar hizmeti götüren İhlas Vakfı Hindistan'ın en meşhur evliyalarından olan Seyyid Nizameddin-i Evliya Hazretlerinin türbesinin de bulunduğu dergahta iftar verdi.

İki gün verilen iftarı Nizameddin-i Evliya Hazretlerinin torunları Aziz, Hüsrev ve Suhail Nizami koordine ederlerken dergahın bahçesinde geniş bir alana kurulan iftar sofrası ile binlerce kişi oruçlarını açarak hayırseverlere dualar etti.

Ayrıca Yeni Delhi'de medfun bulunan Muhammed Baki Billah, Nur Muhammed Bedayuni, Mazhari Cani Canan ve Abdullahi Dehlevi hazretlerinin türbeleri etrafında bulunan dergah ve medreselerde ilim tahsil eden talebelere de İhlas Vakfı tarafından iftar verildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hintli Müslümanlar İhlas Vakfı İftarlarında Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement