İftar Coşkusu Yeşilkent Mahallesi'nde - Son Dakika
Yerel

İftar Coşkusu Yeşilkent Mahallesi'nde

İftar Coşkusu Yeşilkent Mahallesi\'nde

Yeşilkent Mahallesi sakinleri Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen “İftara Bize Bekleriz” adlı Mahalle İftarları programında bir araya gelerek, dualar eşliğinde hep birlikte oruçlarını açtılar.

08.07.2014 16:44

Yeşilkent Mahallesi sakinleri Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen "İftara Bize Bekleriz" adlı Mahalle İftarları programında bir araya gelerek, dualar eşliğinde hep birlikte oruçlarını açtılar.

Bozüyük'te bu yıl ilk kez Ramazan geleneğini yaşatmak ve Ramazan ayının ruhuna uygun bir şekilde tüm mahalleliyi bir araya getirerek toplumsal kaynaşmayı sağlamak amacıyla Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Mahalle İftarlarının dördüncüsü Yeşilkent Mahallesi'nde Şehit Vahit Elmas Caddesi girişinde yapıldı. Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen İftar programına Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, Mahalle Muhtarı Hayati Çil ve mahalle sakinleri katıldı. İftar programı öncesinde Besmele İlahi Gurubu tarafından birbirinden güzel ilahiler seslendirilirken dini sohbetlerde yapıldı.

Belediye Başkanı Fatih Bakıcı iftar yemeğinin ardından mahalle sakinlerine hitaben yaptığı konuşmasında böyle güzel bir Ramazan akşamında birlikte iftar yapmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek herkese katılımları için teşekkür etti. Başkan Bakıcı mübarek Ramazan ayının birlik ve beraberlik içerisinde geçmesi gerektiğini düşünen ve çocuklarında bu maneviyatı yaşamaları amacıyla mahalle iftarlarını düzenlediklerini belirterek "Dokuz tane mahallemizde dokuz tane iftar yaparak beraber olalım, birlikte olalım, bu bütünlüğü hep beraber aynı zamanda yaşayalım istedik. ve sizlerle bu akşam böyle bir programda birlikte iftar yapmak nasip oldu. Allah nasip ederse, ömrümüz varsa ileriki Ramazanlarda da beraber yemek yiyelim, oturalım sohbet edelim, varsa vatandaşımızın sıkıntılarını dinleyelim. Böyle akşamlarda birlik içerisinde Bozüyük'ümüzle ilgili fikirlerimizi paylaşalım" dedi.

Yeşilkent Mahallesi'nde devam eden meydan çalışması hakkında da bilgi veren Başkan Bakıcı şu anki inşaat aşamasının 1- 1,5 ay gibi bir süre içerisinde tamamlanacağını, ardından da yeşil alan çalışmalarına başlanacağını söyleyerek "Burayı en kısa zaman da düzenleyip sizlerin hizmetine açmayı hedefliyoruz. Ben buranın çevre yolundan geçen insanların görüp durarak mola vermesini isteyen bir kişiyim. Allah nasip ederse yakında burada Üniversitemizin hafriyatına da başlıyoruz. Bizler söylediğimizi, ağzımızdan çıkanı yapan insanlarız. Siyasette dün söyledik, bugün unuttuk değil, verdiğimiz sözlerin arkasında olan insanlarız" dedi.

Başkan Bakıcı ayrıca iftar yemeğine katılan Gazi Piyade Başçavuş Polat Katrancı ile de görüşerek sohbet etti birlikte yemek yedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İftar Coşkusu Yeşilkent Mahallesi'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement