İstanbul Milletvekili Metin Külünk Devrek'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

İstanbul Milletvekili Metin Külünk Devrek'i Ziyaret Etti

İstanbul Milletvekili Metin Külünk Devrek\'i Ziyaret Etti

İstanbul Milletvekili Metin Külünk Zonguldak ziyareti öncesi Devrek’e uğrayarak partililerle bilgi alışverişinde bulundu.

19.03.2015 17:52

İstanbul Milletvekili Metin Külünk Zonguldak ziyareti öncesi Devrek'e uğrayarak partililerle bilgi alışverişinde bulundu.

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk Zonguldak ziyareti öncesinde Devrek'e uğrayarak çeşitli konularda partililerle bilgi alışverişinde bulundu. Devrek Öğretmenevinde Belediye Başkanı Mustafa Semerci, İl Genel Melis Başkanı Vacit Durdubaş, AK Parti İlçe Başkanı Serdar Kelebek, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi İsmet Bostanı, birim başkanları ve diğer partililer tarafından karşılanan Külünk Devrek ve Devrek Bastonu ile partinin çalışmaları hakkında yetkililerden bilgiler aldı. Devrek Bastonunun ününü çok iyi bildiğini ifade eden Külünk, "Bastonun dış pazarda çok iyi tanıtılması lazım özellikle Arap ülkelerinde baston çok kullanılıyor. Bastonda Pazar sıkıntısı çekildiğinde çok üzüldüm ben bu konuda her türlü yardımda bulunurum yeter ki siz talep edin" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İstanbul Milletvekili Metin Külünk Devrek'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement