Kağıdın Halleri Ebru ve Katı" Sanatseverlerle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Kağıdın Halleri Ebru ve Katı" Sanatseverlerle Buluştu

Küçükçekmece Belediyesi Geleneksel Sanatlar Akademisi öğrencilerinin hazırladığı “Kağıdın Halleri Ebru ve Katı” sergisi sanatseverle buluştu.

20.04.2015 11:14

Küçükçekmece Belediyesi Geleneksel Sanatlar Akademisi öğrencilerinin hazırladığı "Kağıdın Halleri Ebru ve Katı" sergisi sanatseverle buluştu.

Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi, Küçükçekmece Belediyesi Geleneksel Sanatlar Akademisi öğrencilerinin hazırlamış olduğu "Kağıdın Halleri Ebru ve Katı" sergisine ev sahipliği yaptı. Ebru sanatında Alparslan Babaoğlu danışmanlığında Uğur Taşatan, Katı Sanatında Dürdane Ünver danışmanlığında Ersin Yıldızhan ile devam edilen dersler sonucunda ortaya çıkan eserler, sanatseverlerle buluşturuldu. Serginin açılışına Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Güllüçayır da katıldı.

İki farklı branşta 6 farklı gruptan 44 öğrenci ile yürütülen çalışmaları izleyiciyle buluşturmaktan duydukları mutluluğu dile getiren ebru üstadı Alparslan Babaoğlu ve katı üstadı Dürdane Ünver, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz'e teşekkür ettiler.

Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Güllüçayır da sanatçıları tebrik ederek, kültür ve sanata olan desteklerinin artarak devam edeceğinin altını çizdi. Yedi aylık bir süreçte hazırlanan ve geleneksel sanatların klasik çizgisinden beslenen eserler, 5 Mayıs'a kadar Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi'nde gezilebilecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kağıdın Halleri Ebru ve Katı' Sanatseverlerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement