Kaleci Emrullah Yuvaya Döndü - Son Dakika
Yerel

Kaleci Emrullah Yuvaya Döndü

Kaleci Emrullah Yuvaya Döndü

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Ayvalıkgücü Belediyespor, eski kalecisi Emrullah'la tekrar anlaştı.

27.06.2014 17:37  Güncelleme: 09:49

Transfer çalışmalarını aralıksız sürdüren kulübün transfer komitesi, iyi bir kadro oluşturmak için yoğun mesai harcıyor.

Bu kapsamda, komitenin çalışmaları sonucunda yönetim, 2012-2013 futbol sezonunda BAL liginde yer alan Ayvalıkgücü Belediyespor'un 3. Lig'e çıkmasında pay sahibi oyunculardan olan kaleci Emrullah Öztürk'ü renklerine tekrar bağladı.

Geçen sezon BAL liginde bulunan Tekirdağspor'a transfer olan Emrullah, bu yıl Ayvalıkgücü Belediyespor yönetiminin teklifine "evet" diyerek sözleşmeyi imzaladı.

Futbol hayatına İzmir-Tarişspor'da başlayan, daha sonra Aliağa Petkim, Altay, Tekel, Çiğli Belediyespor ve Bergamaspor takımlarında forma giyen 32 yaşındaki başarılı file bekçisi Emrullah Öztürk, "Ayvalıkgücü Belediyespor'un Spor Toto 3. Lig'e çıkmasının bir ay sonrasında babam İhsan Öztürk'ü kaybettim. Rahmetli babam her defasında bana Ayvalıkgücü Belediyespor'dan başkasında futbol oynamamamı istiyordu. Ben de bu yıl babamın bu nasihatini yerine getirerek, çok sevdiğim kırmızı-beyazlı ekiple bir yıllık sözleşme imzaladım" diye konuştu.

Emrullah, yuvaya dönmenin mutluluğunu yaşadığının altını çizerek, kırmızı-beyazlı takıma en iyi hizmeti vererek, faydalı olmak için elinden gelen tüm gayreti göstereceğini söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kaleci Emrullah Yuvaya Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement