Karamanlı'da Reklam Panoları Eğitim Yararına Kullanılacak - Son Dakika
Yerel

Karamanlı'da Reklam Panoları Eğitim Yararına Kullanılacak

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, ilçedeki 10 reklam panosunun Yüksekokul Yaptırma ve Kültür Eğitim Derneğine verildiğini bildirdi.

25.02.2015 10:51  Güncelleme: 10:56

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, ilçedeki 10 reklam panosunun Yüksekokul Yaptırma ve Kültür Eğitim Derneği'ne verildiğini bildirdi.

Selimoğlu gazetecilere yaptığı açıklamada, meslek yüksekokulu yapımı için faaliyetlerde bulunan derneğe maddi destek sağlamak amacıyla çalışma yaptıklarını söyledi.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Saatcı'nın ilçede yüksekokul açılması için geçen hafta incelemelerde bulunduğunu hatırlatan Selimoğlu, şöyle konuştu:

"Biz de Karamanlı Belediyesi olarak bu yönde faaliyet gösteren derneğe destek olmak istiyoruz. Belediye önünde bulunan 2 adet reklam tabelası haricinde, ilçemizde değişik mevkilerde bulunan 10 reklam panosunun derneğe verilmesi kararını aldık. Bu reklam panolarında siyasi parti reklamları ve toplumun huzurunu bozucu reklamlar yer almayacaktır. Derneğe reklam karşılığı yapılan bağışlar büyük katkı sağlayacaktır.  Bu konuda destek olan tüm belediye meclis üyelerine, Karamanlı halkı adına teşekkür ederim."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Karamanlı'da Reklam Panoları Eğitim Yararına Kullanılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement