Karateciler Madalyalarla Döndü - Son Dakika
Yerel

Karateciler Madalyalarla Döndü

Karateciler Madalyalarla Döndü

Türkiye Karate Federasyonunun, Doğu ve Güneydoğu İlleri Karate Turnuvası’nın ikincisinden Kilisli sporcular madalya ile döndü.

25.08.2014 11:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Karate Federasyonunun, Doğu ve Güneydoğu İlleri Karate Turnuvası'nın ikincisinden Kilisli sporcular madalya ile döndü.

Batman'da Atatürk Spor Salonu'nun ev sahipliği yaptığı turnuvaya davet edilen illerden Erzurum, Erzincan, Malatya, Van, Elazığ, Muş, Bingöl, Iğdır, Tunceli, Gaziantep, Diyarbakır, Şanlıurfa, Batman, Adıyaman, Kilis, Şırnak ve Ağrı'dan gelen sporcular katıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Remzi Arkaltı, karate sporundaki başarı son derece önemli olduğunu ifade ederek, "çocuklarımızın göstermiş olduğu başarı bunun en büyük göstergesidir. Doğu ve Güneydoğu illeri Karate turnuvasında madalyalarla ilimizi en iyi şekilde temsil eden sporcularımızı ve antrenörlerini tebrik ediyorum"dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Remzi Arkaltı, turnuvada madalya kazanan sporcuların şunlar olduğunu ifade etti:

1-H.Rümeysa Subaşı: 2 altın, 2-M.Berk İyikesici: 2 altın, 3-E.Aybüke Subaşı: 2 altın 1 bronz, 4-Şevval Aslanpay: 1 altın, 5-Yağmur Demir: 1 altın, 6-H.Kübra Kücük: 1 gümüş, 7-Emir Bali: 2 gümüş, 8-Samet Yeniekinci: 1 bronz - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karateciler Madalyalarla Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement