Kepez'de Ramazan Etkinlikleri İptal Edildi - Son Dakika
Yerel

Kepez'de Ramazan Etkinlikleri İptal Edildi

Kepez\'de Ramazan Etkinlikleri İptal Edildi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü yaptığı yazılı açıklamada, İsrail'in kan dökücü siyaseti ile hiçbir mazeret ve gerekçenin açıklayamayacağı kanlı cinayetlerin, sistemli ve planlı bir soykırım hareketinin içerisine girdiğini belirtti.

19.07.2014 10:35

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü yaptığı yazılı açıklamada, İsrail'in kan dökücü siyaseti ile hiçbir mazeret ve gerekçenin açıklayamayacağı kanlı cinayetlerin, sistemli ve planlı bir soykırım hareketinin içerisine girdiğini belirtti.

Gazze'de günlerdir süren bombardımanlarda yüzlerce masum Filistinlinin İsrail'in kanlı ve vahşi saldırıları sonucu hayatlarını kaybettiğini bildiren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü açıklamasında, "İsrail hükümetinin bu pervasız ve hiçbir şekilde hak hukuk tanımayan ve her türlü insani erdemi ayaklar altına alan saldırısı sadece Filistin'li kardeşlerimizin değil tüm dünyanın geleceğini olumsuz etkileyecek bir davranış, açıklanamaz bir şiddettir. Yalan söylemeyi devlet politikası haline getirmiş ve işlediği suçlardan yüzü kızarmayan bir yönetim anlayışı ile yaptığı her eylemi haklı gösterme çabası içerisinde bulunana İsrail hükümeti Filistin'e, Gazze'ye ve orada yaşayan kardeşlerimize karşı aslında sitemli ve planlı bir soykırım çalışması yürütmektedir" ifadelerine yer verdi.

Açıklamasında "Mesele sadece Filistin-İsrail meselesi değildir" sözlerine yer veren Başkan Tütüncü şunları kaydetti:

"İsrail yönetiminin insanlık dışı uygulamalarla, sebep olduğu şiddet, vahşet ve masum insanlara saldırarak katliamda bulunması açıkça devlet terörü haline gelmiştir. Batı dünyası başta olmak üzere İslam coğrafyası dahi bu kabul edilemez saldırılar karşısında sessizliğini korusa dahi bizler Türkiye olarak, millet olarak her zaman Filistin'li kardeşlerimizin yanında olduk, bundan sonra da onlarla birlikte mücadele etmeye devam edeceğiz. İsrail'in Filistin'li kardeşlerimize uyguladığı bu kanlı operasyonları ve katliamları kınıyor ve Filistin'de yaşanan bu acı tablo nedeni ile Ramazan etkinlik programımızda yer alan sahne programlarımızı ve tüm etkinlikleri iptal ediyoruz.Tarih İsrail'i insanlık tarihine düşürdüğü kara lekeler ve kanlı siyaseti ile hatırlayacaktır. Rabbim, başta Gazze olmak üzere bütün Filistin'de acılar yaşayan, şiddete maruz kalan ve zulüm gören bütün Filistin'li kardeşlerimizin yardımcısı olsun." - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kepez'de Ramazan Etkinlikleri İptal Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement