Kilis'te Yetim Çocuklara Bayramlık - Son Dakika
Güncel

Kilis'te Yetim Çocuklara Bayramlık

AK Parti Kilis Kadın Kolları, 'Yetim Peygamber'in Ümmeti Yetim Çocukları giydiriyor" sloganiyle öksüz çocuklara bayramlık hediye etti.

26.06.2016 13:48

AK Parti Kilis Kadın Kolları, 'Yetim Peygamber'in Ümmeti Yetim Çocukları giydiriyor" sloganiyle öksüz çocuklara bayramlık hediye etti.

AK Parti İl Başkanlığına davet edilen yetim çocuklar, burada diledikleri kıyafeti seçmenin mutluluğunu yaşadı.

İl Kadın Kolları Başkanı Gönül Öztin, gazetecilere yaptığı açıklamada, ihtiyaç sahibi insanların her zaman yanında olmaya çalıştıklarını söyledi.

Gönüllülerle, Kilis'teki ihtiyaç sahibi yetimleri belirlediklerini ifade eden Öztin, çocukların bayramlık ihtiyaçlarını karşılamaktan mutlululuk duyduklarını belirtti.

Öztin, mazlumun, yetimin yanında olmaya çalıştıklarını dile getirerek "Peygamber efendimizin emaneti olan yetimlerimize bu bayramda da sahip çıktık. 'Yetim Peygamber'in Ümmeti Yetimleri Giydiriyor' sloganıyla yola çıktık. Fatih Sultan Mehmet Derneği'nin yetimhanelerinde kalan Suriyeli çocuklarımıza ve ihtiyaç sahibi diğer yetimlerimizin evlerine giderek hediyelerimizi dağıtmaya çalışıyoruz." dedi.

Ramazanın bir paylaşma ayı olduğunu vurgulayan Öztin, "Çocuklarımızın bayramda yeni kıyafetler giymesi, onların mutlu olması bizi de mutlu ediyor. Çocuklarımıza bayramlık hediyelerini veriyoruz. Bundan sonraki bayramlarda da bu uygulamamızı devam ettireceğiz." diye konuştu.

Öztin, ihtiyaç sahiplerine ramazan ayı boyunca da gıda yardımında bulunduklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kilis'te Yetim Çocuklara Bayramlık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement