Körfez Şampiyonu Altınova Çok Programlı Anadolu Lisesi Futbolda Hedef Büyüttü - Son Dakika
Yerel

Körfez Şampiyonu Altınova Çok Programlı Anadolu Lisesi Futbolda Hedef Büyüttü

Körfez Şampiyonu Altınova Çok Programlı Anadolu Lisesi Futbolda Hedef Büyüttü

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; Körfez Şampiyonu olan Ayvalık Altınova Çok Programlı Anadolu Lisesi Futbol Takımı Antrenörü ve Beden Eğitimi Öğretmeni Fuat Kızılet öncülüğünde hedef büyüttü.

17.02.2015 12:22

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde; Körfez Şampiyonu olan Ayvalık Altınova Çok Programlı Anadolu Lisesi Futbol Takımı Antrenörü ve Beden Eğitimi Öğretmeni Fuat Kızılet öncülüğünde hedef büyüttü.

Bu yıl önemli mevkilerdeki oyuncuların final maçları öncesi sakatlıkları nedeniyle Balıkesir'deki şampiyonada çeyrek finale çıktıktan sonra, yarı final maçında elenmesiyle üzüntü yaratan takımda; alt yapıdan gelen gençlerin performanslarının ise, gelecek için çok iyi sonuçlar alınacağının işareti olarak algılanıyor.

Takımla ilgili muhabirimize açıklamalarda bulunan Antrenör Kızılet, takımdaki birçok futbolcuya sahalarda gösterdikleri başarılı performansları nedeniyle bir çok profesyonel kulüpten transfer tekliflerinin geldiğini vurgulayarak, "Elbette bu teklifler futbolcularımız başta olmak üzere hepimizi motive etmiş durumdadır. Ben, önümüzdeki günlerde takımımızın sahalarda daha da büyük başarı grafiği yakalayacağına inanıyorum" diye konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Körfez Şampiyonu Altınova Çok Programlı Anadolu Lisesi Futbolda Hedef Büyüttü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement