Kumluca'da 1. Amatör Trap Atış Yarışması Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Kumluca'da 1. Amatör Trap Atış Yarışması Yapıldı

Kumluca Avcılar ve Atıcılar Derneği tarafından düzenlenen 1. Amatör Trap Atış yarışması gerçekleştirildi.

09.06.2014 16:16

Kumluca Avcılar ve Atıcılar Derneği tarafından ilki gerçekleştirilen Trap Atış yarışlarına, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Kumluca'ya bağlı Toptaş Mahallesi Toptaş Göleti yanında düzenlenen trap atış yarışlarına Kumluca'nın yanı sıra Antalya, Kemer, Finike, Demre ve Kaş ilçelerinden yaklaşık 400 yarışmacı katıldı.

Kumluca Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Hasan Sercan, bu yıl ilk defa düzenledikleri trap atış yarışmasına vatandaşların gösterdikleri yoğun ilgiden memnun olduklarını söyledi.

Trap atışları için yaklaşık 15 gündür hazırlık yaptıklarını ifade eden Sercan, "Dernek olarak amacımız insanlarımızı sportif faaliyet adı altında bir araya getirmek. Bilinçsizce silahlanmaya, bilinçsiz avlanmaya karşıyız. Bu amaçla insanların silah merakını sportif faaliyet çerçevesinde güvenli bir şekilde gidermeyi için bu yarışı düzenledik. Emeği geçen herkese ve sponsorlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Trap atış yarışmalarına Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da katılarak, şeref atışı gerçekleştirdi. Atılar sonunda dereceye giren sporculara sponsorlar tarafından çeşitli hediyeler verildi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kumluca'da 1. Amatör Trap Atış Yarışması Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement