Kurban Bayramı'nda 7.5 Milyon Kişi Yollarda Olacak - Son Dakika
Ekonomi

Kurban Bayramı'nda 7.5 Milyon Kişi Yollarda Olacak

Kamil Koç Otobüsleri A Kamil Koç Otobüsleri Genel Müdürü Kemal Erdoğan, bayram döneminin çok yoğun geçeceğini ve yaklaşık 7.5 milyon kişinin otobüsle seyahat edeceğini söyledi.

19.10.2012 16:21

Kamil Koç Otobüsleri A Kamil Koç Otobüsleri Genel Müdürü Kemal Erdoğan, bayram döneminin çok yoğun geçeceğini ve yaklaşık 7.5 milyon kişinin otobüsle seyahat edeceğini söyledi.

Erdoğan, yaptığı yazılı açıklamada, bayrama kısa bir süre kalmış olmasına rağmen seyahat talebinin, her geçen gün arttığını, bu talebi karşılama için ek sefer planlamasına ağırlık verdiklerini bildirdi. Geçen yıl Kurban Bayramı'nda 500 bin yolcuya hizmet verdiklerini söyleyen Kemal Erdoğan "Kamil Koç Otobüsleri A.Ş. bu bayramda yaklaşık 2 bin ek seferle, 750 bin yolcu taşımaya hazırlanıyor" dedi. Bu ek seferlerin bin 700'ünün açılmış durumda olduğunu belirten Erdoğan "Geri kalan kısmı, yoğunluk durumuna göre sefer yaptığımız noktalara dağıtılacak. Talebe göre nerelere kaç ek sefer koyacağımız şekillenecek" dedi.

-"TATİL YÖRELERİNE SEFERLER ARTTI"-

İstanbul, İzmir, Ankara ve Bursa'dan yoğun olarak kalkış yapacaklarını açıklayan Kemal Erdoğan, özellikle son yıllarda bayramların yaz sezonuna denk gelmesinin, tatil yörelerine olan seferleri artırdığını kaydetti. Erdoğan sözlerine şöyle devam etti:

"Akdeniz ve Ege bölgelerine yoğun olarak seferlerimiz söz konusu. Bu hareketliliğin ana başlangıç İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa gibi büyük şehirlerimiz olup, bu noktalardan tatil yörelerine büyük bir hareketlilik var. Havaların iyi gitmesi de bu hareketliliğin temel nedenlerinden biri aslında. Zira yolcularımız tatil için son fırsat olarak görmekte bu dönemi." - İstanbul

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Kurban Bayramı'nda 7.5 Milyon Kişi Yollarda Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement