Lider Kayserispor Evinde Geçit Vermiyor - Son Dakika
Yerel

Lider Kayserispor Evinde Geçit Vermiyor

PTT 1. Lig'de, dün Osmanlıspor'un sahasında Albimo Alanyaspor'a yenilmesinin ardından lider Kayserispor, sahasında bu sezon mağlubiyet görmeyen takım unvanının tek başına sahibi oldu.

21.03.2015 11:46

PTT 1. Lig'de, dün Osmanlıspor'un sahasında Albimo Alanyaspor'a yenilmesinin ardından lider Kayserispor,  sahasında bu sezon mağlubiyet görmeyen takım unvanının tek başına sahibi oldu.

AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, bir dönem Spor Toto Süper Lig'de başarılı sonuçlarla adından söz ettiren ancak geçen sezon futbolcuların uzun süren sakatlıkları ve formsuzlukları sonucu küme düşen sarı-kırmızılı kulüp, PTT 1. Lig'de sezona "Süper Lig" hedefiyle başladı.

"Süper Lig" hedefine adım adım ilerleyen Kayseri temsilcisi sahasında gösterdiği performansla taraftarından alkış aldı.

Sahasında mağlup olmayan tek takım

Dün Osmanlıspor'un sahasında Albimo Alanyaspor'a mağlup olmasının ardından Kayserispor, bu sezon sahasında mağlubiyet görmeyen takım unvanını ele geçirdi.

Ligde bu sezon sahasında 13 maçta 10 galibiyet ve 3 beraberlik alan sarı-kırmızılı kulüp, 33 puanı hanesine yazdırdı.

50 puanla ligin zirvesinde yer alan Kayserispor, kalan haftalarda aynı başarıyı göstererek, Spor Toto Süper Lig'e yükselmeyi hedefliyor.

PTT 1. Lig'de Kayserispor'u, rakipleri Adana Demirspor ile Osmanlıspor sahalarındaki birer mağlubiyetle takip ediyor.

29 gol attı, 8 gol yedi

Sarı-kırmızılı ekip, sahasındaki başarılı performansında rakipleri karşısındaki gol averajıyla da dikkati çekti.

Rakiplerinin filelerini 29 kez havalandıran Kayserisporlu futbolcular, savunmadaki etkili oyunlarıyla kalelerinde sadece 8 gol gördü.

Kayseri temsilcisi, sahasındaki Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Denizlispor, Albimo Alanyaspor, Elazığspor, Şanlıurfaspor, Orduspor ve Altınordu maçlarında kalesini gole kapattı.

Kupada "3 büyükler"e yenilmedi

PTT 1. Lig'de sahasında başarılı performans gösteren Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupası'nda da aynı performansını sürdürdü.

Sarı-kırmızılı kulüp, Ziraat Türkiye Kupası'nda Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynadığı 6 maçta 3 galibiyet 3 beraberlik elde etti.

Sahasında kupadaki grup maçlarında Fenerbahçe ile berabere kalan Kayserispor, Beşiktaş'ı da son 16 turunda mağlup ederek, adını çeyrek finale yazdırdı.

Son olarak kupada çeyrek finalde Sivasspor ile berabere kalan sarı-kırmızılı ekip, ligde sahasında gösterdiği başarıyı kupa maçlarına da taşımış oldu.

"Bütün maçlara 3 puan parolasıyla çıkıyoruz."

Kayserispor Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takım olarak Spor Toto Süper Lig'e yükselme yolunda saha avantajını en iyi şekilde kullanmaya çalıştıklarını söyledi.

Hedeflerinin PTT 1. Lig şampiyonu olarak, Spor Toto Süper Lig'e yükselmek olduğunu anlatan Dumlupınar, şöyle devam etti:

"Biz sahamızda ve deplasmanda bütün puanlara talibiz. Bütün maçlara 3 puan parolasıyla çıkıyoruz. Sahamızda bu sezon çok iyi performans ortaya koyuyoruz. Taraftarımızın bize verdiği destekten son derece memnunuz. Taraftarımızın desteğiyle takımımız daha da iyi oynuyor. İnşallah bu başarılarımızı Spor Toto Süper Lig'e yükselerek taçlandırırız."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Lider Kayserispor Evinde Geçit Vermiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement