Malazgirt'te Bilim Şenliği - Son Dakika
Yerel

Malazgirt'te Bilim Şenliği

Malazgirt\'te Bilim Şenliği

MUŞ (İHA) – Muş’un Malazgirt ilçesindeki Süphan Anadolu Lisesi’nde Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TUBİTAK) Bilim Şenliği düzenlendi.

22.05.2015 12:01

MUŞ (İHA) – Muş'un Malazgirt ilçesindeki Süphan Anadolu Lisesi'nde Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TUBİTAK) Bilim Şenliği düzenlendi.

Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında imzalanan ve TÜBİTAK Bilim ve Toplum Dairesi tarafından yürütülen "Eğitimde İşbirliği Protokolü" kapsamında öğrencilerin hazırlamış olduğu bir birinden güzel projeler, Süphan Anadolu Lisesi'nde sergilendi. Süphan Anadolu Lisesi'nin halı sahasındaki şenliğe Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy, Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız, Emniyet Müdürü Ufuk Akan, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aydınoğlu, kurum amirleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Yapılan projeleri stantlarda inceleyip öğrencilerden bilgi alan Kaymakam Atasoy, memnuniyetini dile getirerek öğrenci ve öğretmenlere teşekkür etti.

Şenlikte öğrencilerin yaptığı bir birinden güzel eserler katılımcılardan büyük ilgi görürken, bilim sergisinde ilçe merkezinde bulunan liselerden toplam 50 eser yer aldı. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malazgirt'te Bilim Şenliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement