Mario Gomez: Beşiktaş'ta Mutluyum, Fiorentina'ya Dönmeyeceğim - Son Dakika
Spor

Mario Gomez: Beşiktaş'ta Mutluyum, Fiorentina'ya Dönmeyeceğim

Mario Gomez: Beşiktaş\'ta Mutluyum, Fiorentina\'ya Dönmeyeceğim

Beşiktaşlı Mario Gomez, İngiliz basınına yaptığı açıklamada "Beşiktaş'ta mutluyum. Fiorentina'ya dönmek istemiyorum." dedi.

21.11.2015 11:43  Güncelleme: 12:49

Beşiktaş forması altında sergilediği performansla dikkati çeken Mario Gomez, geleceğiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. İngiliz basınına konuşan Gomez, İstanbul'da ve Beşiktaş'ta mutlu olduğunu söyledi.

"FIORENTINA'YA DÖNMEK İSTEMİYORUM"

Manchester United ve Chelsea'den teklif aldığı iddia edilen tecrübeli futbolcu, "Zorlu geçen 2 yılın ardından şu anda kendimi çok iyi hissediyorum. Sezon sonunda Fiorentina'ya geri dönmek istemiyorum." diye konuştu.

"BEŞİKTAŞ SAYESİNDE MİLLİ TAKIMA DÖNDÜM"

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Mario Gomez'in, "Beşiktaş sayesinde tekrar Alman Milli Takımı'na geri döndüm. Bunda takım arkadaşlarım ile teknik heyetin büyük payı var. Türkiye'den ayrılmam için herhangi bir neden yok" ifadelerini kullandığı bildirildi.

YENİ SÖZLEŞME YOLDA

Yeni sezonda da Beşiktaş'ta forma giyeceğini artık yönetime açık açık söyleyen Alman golcü için geçtiğimiz günlerde Başkan Fikret Orman, sezon sonunda yeni mukavele için masaya oturacaklarını söylemişti. Beşiktaş Yönetimi'nin de isterse bu oyuncuyu sezon sonu geri gönderme hakkı bulunması nedeniyle, yönetim ligin ikinci yarısında yıldız oyuncuyla görüşecek ve opsiyonları devreden çıkaracak. Sık sık Louis Van Gaal tarafından takip edildiği öne sürülen 30 yaşındaki oyuncunun, Mourinho'nun da listesinde olduğu belirtildi.

MİLLİ FORMA ŞANSSIZLIĞI

Almanya Milli Takımı'na 14 ay sonra geri dönen Gomez, Paris'te yaşanan terör saldırıları nedeniyle tedirginlik yaşamıştı. Şanssızlık yaşayan 30 yaşındaki futbolcu, ülkesinde çıkacağı mücadeleyi de benzer bir durumdan dolayı oynayamadı. Hannover'de oynanması planlanan Hollanda karşılaşması terör ihbarları nedeniyle yapılamamıştı.

Son Dakika Spor Mario Gomez: Beşiktaş'ta Mutluyum, Fiorentina'ya Dönmeyeceğim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • kenan: Kara kartalli olan ..bırakmıyor kara kartalimi sanki Esrar gibi. .. 12 1 Yanıtla
  • Türkürt: Hallo mario gomez du bist gut mach ao weiter 0 0 Yanıtla

Advertisement