Mehmet Topal Emniyet Müdürlüğü'nde 2 Saat İfade Verdi - Son Dakika
Güncel

Mehmet Topal Emniyet Müdürlüğü'nde 2 Saat İfade Verdi

Mehmet Topal Emniyet Müdürlüğü\'nde 2 Saat İfade Verdi

Seyir halindeyken cipi kurşunlanan Fenerbahçeli milli futbolcu Mehmet Topal, saldırı sırasında yanında bulunan takım arkadaşı Uygar Mert Zeybek ile birlikte Sancaktepe Emniyet Müdürlüğü'nde ifade verdi.

11.08.2015 17:04

Seyir halindeyken cipi kurşunlanan Fenerbahçeli milli futbolcu Mehmet Topal, saldırı sırasında yanında bulunan takım arkadaşı Uygar Mert Zeybek ile birlikte Sancaktepe Emniyet Müdürlüğü'nde ifade verdi.

Yaklaşık 2 saat Emniyet Müdürlüğü'nde kalan Mehmet Topal ve Uygar Mert Zeybek'in, Sancaktepe Emniyet Müdürü Mustafa Acıkara'nın makam aracıyla evlerine gönderildiği öğrenildi.

Futbolcular ifade verirken, Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu ve bazı kulüp çalışanları da Emniyet Müdürlüğü'ne geldi. Mosturoğlu, Emniyet'e girişte ve çıkışta herhangi bir açıklama yapmadı.

KURŞUN GEÇİRMEZ ARAÇ EMNİYETİN BAHÇESİNE ÇEKİLDİ

Bu arada, saldırının yapıldığı Mehmet Topal'ın kurşun geçirmez camlı cipi Emniyet Müdürlüğü'nün bahçesine çekildi. Sivil ekipler araç içinde bir süre daha incelemede bulundu.

Futbolcuların ifadelerini verip Emniyet Müdürlüğü'nden ayrılmasının ardından, Mehmet Topal'ın otomobili bir kulüp görevlisi tarafından Emniyet Müdürlüğü'nden alındı. Kurşunun isabet ettiği yerin kağıtla kapatıldığı görüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mehmet Topal Emniyet Müdürlüğü'nde 2 Saat İfade Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement