Mendil Satan 2 Kardeşin Ölümüne Neden Olan 2 Sürücü Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Mendil Satan 2 Kardeşin Ölümüne Neden Olan 2 Sürücü Tutuklandı

Mendil Satan 2 Kardeşin Ölümüne Neden Olan 2 Sürücü Tutuklandı

KONYA'da aralarında husumet bulunan iki sürücünün trafikteki kovalamacası sırasında, trafik ışıklarında mendil satan 6 yaşındaki Yakup ve ağabeyi 10 yaşındaki Resul Çiçek'in ölümüyle sonuçlanan kazada, sürücüler Atilla Mayda ve Cumaali Çetin, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

22.10.2016 10:05

KONYA'da aralarında husumet bulunan iki sürücünün trafikteki kovalamacası sırasında, trafik ışıklarında mendil satan 6 yaşındaki Yakup ve ağabeyi 10 yaşındaki Resul Çiçek'in ölümüyle sonuçlanan kazada, sürücüler Atilla Mayda ve Cumaali Çetin, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaza, geçtiğimiz Perşembe günü saat 21.00 sıralarında merkez Meram ilçesi Çaybaşı Mahallesi Taşcami Uzunharmanlar ve Kalfalar Caddesi Kavşağı'nda meydana geldi. Sürücü 37 yaşındaki Cumaali Çetin, 42 AAK 47 plakalı minibüsü ile seyir halindeyken, aralarında daha önceden husumet bulunan Atilla Mayda ile trafikte karşılaştı. Çetin, Mayda'nın kullandığı 42 CFC 55 plakalı otomobili takibe başladı. Kovalamaca sırasında Mayda, trafik ışıklarının bulunduğu kavşakta mendil satan çocukları görüp yavaşlamak istedi. Bu sırada arkadan minibüsle gelen Çetin, hızını alamayarak otomobile çarptı.

AĞABEYİ DE ÖLDÜ

Otomobil 6 yaşındaki Yakup, 8 yaşındaki İsmail ve 10 yaşındaki Resul Çiçek'in üzerinden geçti. Durumları ağır olan çocuklardan Yakup Çiçek, kaldırıldığı Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan ve yaşam destek ünitesine bağlı bulunan Resul Çiçek de bugün 06.00 sıralarında öldü. Aynı hastanede tedavisi devam eden İsmail Çiçek'in de vücudunda çok sayıda kırık olduğu belirtildi.

'TAKSİRLE ÖLÜME SEBEBİYET VERMEK'TEN TUTUKLANDILAR

Kaza sonrası Atilla Mayda olay yerinde polis tarafından gözaltına alındı. Kaçan minibüs sürücüsü Cumaali Çetin, merkez Meram ilçesi Toprak Sarnıç Mahallesi'nde bulanan sanayi sitesindeki oto tamircisinde yakalandı. Her iki şüpheli de polisteki ifadelerinde aralarında husumet bulunduğunu ve yaşanan kovalamaca sırasında kazanın meydana geldiğini itiraf etti. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Atilla Mayda ve Cumaali Çetin, çıkarıldıkları mahkemece 'taksirle ölüme sebebiyet verme' suçundan tutuklandı.

- Konya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mendil Satan 2 Kardeşin Ölümüne Neden Olan 2 Sürücü Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement