Menemen Belediyesi'nden Anlamlı Kutlama - Son Dakika
Yerel

Menemen Belediyesi'nden Anlamlı Kutlama

Menemen Belediyesi\'nden Anlamlı Kutlama

Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 99. yıldönümü nedeniyle ilçedeki tüm Camii ve Cem Evleri’nde şehitler için lokma döktürdü.

18.03.2014 16:39

Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 99. yıldönümü nedeniyle ilçedeki tüm Camii ve Cem Evleri'nde şehitler için lokma döktürdü.

Menemen ilçe merkezi ve köylerinde bulunan 72 Camii ile 3 Cem Evi önünde, şehitler için lokma döktüren Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin; Çanakkale Şehitlerini anmak adına ilçenin her köşesinde hayır lokması döktürdüklerini açıklayarak; "Aziz vatanımız uğruna Çanakkale'de canlarını veren aziz şehitlerimizi, Alevi - Sünni ayrımı yapmadan, bu önemli günde anmak ve Allah kabul ederse hayır duası almak için lokma döktürüyoruz. Çanakkale'deki şehitliklerde; Alevi'si - Sünni'si, Türk'ü - Kürt'ü, Laz'ı, Boşnak'ı, Çerkez'i hepsi bir arada yatıyor. Biz de bu anlamlı günde Çanakkale Şehitlerimizi anmak, vatan topraklarımızın bölünmez bütünlüğü için yaptıkları fedakarlıkları daha iyi anlayabilmek ve anlatabilmek adına lokma döktürerek hemşehrilerimize ikram ettik" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Menemen Belediyesi'nden Anlamlı Kutlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement