Mersin'de PKK Operasyonu: 9 Gözaltı, HDP'li Belediye Başkanı Aranıyor - Son Dakika
Güncel

Mersin'de PKK Operasyonu: 9 Gözaltı, HDP'li Belediye Başkanı Aranıyor

Mersin\'de PKK Operasyonu: 9 Gözaltı, HDP\'li Belediye Başkanı Aranıyor

Mersin'de, PKK/KCK'ya yönelik düzenlenen operasyonda 9 kişi gözaltına alındı. Akdeniz Belediye Başkanı HDP'li Fazıl Türk aranıyor.

24.11.2015 11:41  Güncelleme: 12:27

Mersin'de terör örgütü PKK/KCK'nın ekonomik yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda 9 kişi gözaltına alınırken, aralarında Akdeniz Belediye Başkanı HDP'li Fazıl Türk'ün de bulunduğu 2 kişi aranıyor.

EŞ ZAMANLI OPERASYON BAŞLATILDI

Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü'nce PKK/KCK terör örgütünün ekonomik yapılanmasına yönelik bir süredir devam eden teknik çalışmanın ardından bugün sabah bazı adreslere eş zamanlı operasyon başlatıldı.

BASKINDA 9 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Baskın yapılan evlerde arama yapılırken, kadınların da aralarında bulunduğu 9 kişi gözaltına alındı.

HDP'Lİ BELEDİYE BAŞKANI BULUNAMADI

Operasyon kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan Akdeniz Belediye Başkanı HDP'li Fazıl Türk ile 1 kişi ise evlerinde bulunamadı.

GÖZALTINDAKİ HAMİLEYE AMBULANS

Gözaltına alınan şüpheliler Mersin Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. şüphelilerden hamile olan Makbule Kaplan, sağlık kontrolü için hastaneye ambulansla getirildi.

Şüpheliler daha sonra ifadeleri alınmak üzere Mersin Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

BELEDİYE-KCK İLİŞKİLERİ İNCELENİYOR

Gözaltına alınanlar arasında merkez Akdeniz Belediyesi'nin eski çalışanlarının da olduğu belirtilirken, soruşturmanın Akdeniz Belediyesi ile KCK arasındaki ekonomik ilişkileri kapsadığı ileri sürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin'de PKK Operasyonu: 9 Gözaltı, HDP'li Belediye Başkanı Aranıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • DENİZ: SENİN DOĞURDUĞUNDA SENİN GİBİ HAYİN OLUR SİZLERE YAŞAM HAKKI TANINMAMALI 12 3 Yanıtla
  • Diyar21: Bu ülkede ne çok vatan haini var. Yook ben bunlara yemek yediği kabı pisleten nankör insanlar diyorum. Devlet sert yasa çıkarsında terör örgütü ile bağlantısı olanı direk işinden atsın. Bu insanların dost gibi görünüp, saman altından su yürütmesine, bu ülkenin kaos ortamında olmasına verdikleri destekten dolayı hepsinden iğreniyorum, 13 0 Yanıtla
    Serkan: Vatandaşlıktan men ve bu topraklardaki malı, mülkü, parası, vatan hainliğinden yakalanırsa el konulsun. Ailesi ile birlikte Men verilsin. Tıpkı özendiğiniz ABD, Almanya, İngiltere ve fransa da yürürlükteki yasa gibi. 10 0
  • ÇILGIN TÜRK: ya anlamadığım konu, bu adamlar kürt ama bakıyorsunuz yarıdan fazlasının soyismi Türk,bi tuhaflık yokmu bu işte. 9 0 Yanıtla
  • Kürt Kızı Ülkücü: Hahah öldürn 8 0 Yanıtla
  • malesef: Pislikler mersini adanayi kirletiyorlar.antalya, mugla, izmir, istanbul bu pisliklerle dolu. 3 4 Yanıtla
  • VATANSIZLAR : KENDİNİ SAKLAMAK KAMUFİLE ETMEK İSTİYORSAN ONLAR GİBİ GÖZÜKÜRSÜN İSİMLERÏNI DİLLERİNİ DAHADA OLMADI DİNLERİNİDE ALMIŞ GİBİ GÖZÜKEREK KENDİNİ KAMUFİLE EDEBİLİRSİN 3 3 Yanıtla

Advertisement