MHP Genel Başkan Yardımcısı Durmaz, Yozgat'ta - Son Dakika
Yerel

MHP Genel Başkan Yardımcısı Durmaz, Yozgat'ta

MHP Genel Başkan Yardımcısı Durmaz, Yozgat\'ta

Durmaz: "30 Mart yerel seçimleri Türkiye’nin siyaseten nasıl şekilleneceğini, nasıl bir yol haritasıyla devam edeceğini gösteren ışıkları, işaretleri, izleri verecek olan bir seçimdir"

07.03.2014 16:47

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, "30 Mart Yerel Seçimleri Türkiye'nin siyaseten nasıl şekilleneceğini, nasıl bir yol haritasıyla devam edeceğini gösteren ışıkları, işaretleri, izleri verecek olan bir seçimdir" dedi.

Durmaz, Akdağmadeni ilçesinde partisinin Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışında yaptığı konuşmada, 30 Mart Yerel Seçimleri'nin önemini  vurgulayarak, hayırlı olmasını diledi.

Durmaz, kamu yatırımlarından Türkiye'de en az faydalanan 10 il arasında dokuzuncu sırada Yozgat'ın yer aldığını öne sürerek, şöyle devam etti:

"Ne yaptın Yozgat'a? Yozgatlı bu kadar destek vermişken 'karşılığını verdim' diyebiliyor musun? Diyemez. Rakamlar ortada. Kamu yatırımlarından Türkiye'de en az faydalanan on il arasında dokuzuncu sırada Yozgat. Yozgatlı bunun için mi sandıkları patlatacak. Türkiye de zor durumda. Çiftçi de zor durumda. Çiftçinin cebinde para olmazsa, esnafın cebinde para olabilir mi? O zaman ne yapmak lazım? Hem bu göçü durdurmak için hem çiftçinin hem de esnafın cebinin para görmesi için çiftçiyi desteklemek lazım."

30 Mart'ta yapılacak mahalli idareler seçiminin belediye başkanlık seçimin dışında Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimlerini de etkileyeceğini anlatan Durmaz, "30 Mart yerel seçimleri Türkiye'nin siyaseten nasıl şekilleneceğini, nasıl bir yol haritasıyla devam edeceğini gösteren ışıkları, işaretleri, izleri verecek olan bir seçimdir. Onun için bu seçim Türkiye'miz için de Akdağmadeni'miz, Yozgat'ımız için de bir kader seçimidir. O yüzden milletimiz samimi niyet, halis dilek ve dualarla sandığa mutlaka gitmeli, sandığa mutlaka sahip çıkmalı ve sandığı da Cenabı Allah'ın izniyle Milliyetçi Hareket Partisi lehine patlatmalıdır" diye konuştu.

Durmaz, konuşmasının ardından partisinin Akdağmadeni Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışını yaptı. - Yozgat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MHP Genel Başkan Yardımcısı Durmaz, Yozgat'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement