MHP'nin Bazı İl Teşkilatlarını Kapatması - Görevden Alınan MHP Dinar İlçe Başkanı Acar - Son Dakika
Güncel

MHP'nin Bazı İl Teşkilatlarını Kapatması - Görevden Alınan MHP Dinar İlçe Başkanı Acar

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : MHP'nin bazı il teşkilatlarını kapatması Görevden alınan MHP Dinar İlçe Başkanı Acar'ın açıklaması MHP'nin bazı il teşkilatlarını kapatması Görevden alınan MHP Dinar İlçe Başkanı Acar: "Ekip arkadaşlarım adına çok üzüldüm. Bu görevden almalar hızımızı kesmeyecektir.

03.03.2016 18:02

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

MHP'nin bazı il teşkilatlarını kapatması

Görevden alınan MHP Dinar İlçe Başkanı Acar'ın açıklaması MHP'nin bazı il teşkilatlarını kapatması

Görevden alınan MHP Dinar İlçe Başkanı Acar:

"Ekip arkadaşlarım adına çok üzüldüm. Bu görevden almalar hızımızı kesmeyecektir. Hizmetlerimize devam edeceğiz"

MHP Genel Merkezi tarafından görevden alınan Dinar İlçe Başkanı İbrahim Acar, "Ekip arkadaşlarım adına çok üzüldüm. Bu görevden almalar hızımızı kesmeyecektir. Hizmetlerimize devam edeceğiz" dedi.

Acar, İl Genel Meclisi toplantısının ardından yaptığı açıklamada, 20 yıldır sürdürdüğü MHP Dinar İlçe Başkanlığı görevinden dün alındığını belirtti.

Görevde bulunduğu süre içerisinde ilçede 4 seçime girildiğini 3'ünde partisinin oyunu artırdıklarını anlatan Acar, "MHP, bizim ekibimizle Dinar'da iktidar olmuştur" diye konuştu.

Meral Akşener'in geçtiğimiz günlerde ilçeyi ziyaretinde kendisini karşılamalarının birilerini rahatsız ettiğini savunan Acar, şöyle devam etti:

"MHP Dinar teşkilatı partide değişim istiyor. İlçe teşkilatımızdaki bütün arkadaşlara sorduk. Hepsi MHP Genel Merkezinin değişmesinden yana. Bu tavrımızdan dolayı Dinar MHP ilçe teşkilatını kapattılar. Ekip arkadaşlarım adına çok üzüldüm. Bu görevden almalar hızımızı kesmeyecektir. Hizmetlerimize devam edeceğiz."

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin çevresinde kendisini yanlış bilgilendirenlerin olduğunu iddia eden Acar, "Devlet ağabeyimizi bir şekilde gerçeklerden uzak tutarak, yanlış bilgilendiriyorlar. Sonucunda da teşkilatlarda kıyım yaşanıyor. Bu bir kutlu doğum sancısıdır. Çalışmalarımız hızla devam edecek. Delege, partili ve MHP'ye gönül veren seçmenler zamanı geldiğinde hesap soracaklardır. Bu hesap bizeyse bize sorarlar. Karşı taraf hata yaptıysa karşı taraftaki arkadaşlara hesap sorarlar" değerlendirmesini yaptı.

Acar, MHP'de siyaset yapmaya devam edeceğini vurgulayarak, "Pişman değilim. Benim sıkıntım Devlet Bey'in etrafındaki insanlarla alakalıdır. Bu isimler partiye yüktür. Biz yük olmaya değil, yük almaya talibiz" ifadelerini kullandı.

MHP\'nin Bazı İl Teşkilatlarını Kapatması - Görevden Alınan MHP Dinar İlçe Başkanı Acar
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel MHP'nin Bazı İl Teşkilatlarını Kapatması - Görevden Alınan MHP Dinar İlçe Başkanı Acar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement