Milletvekili Özçelik'ten Burdur'a Spor Yatırımı Müjdesi - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Özçelik'ten Burdur'a Spor Yatırımı Müjdesi

AK Parti Burdur Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, Burdur ve ilçelerinde iki spor salonu, iki soyunma odası, iki antrenman salonu, bir gençlik merkezi, bir sentetik çim saha ve bir tenis kortunun ihalelerinin ileriki günlerde yapılacağını bildirdi.

30.04.2015 12:40

AK Parti Burdur Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, Burdur ve ilçelerinde iki spor salonu, iki soyunma odası, iki antrenman salonu, bir gençlik merkezi, bir sentetik çim saha ve bir tenis kortunun ihalelerinin ileriki günlerde yapılacağını bildirdi.

Özçelik, yaptığı yazılı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Burdur'da Şeker Fabrikası bahçesinde 11 dönüm arazi üzerinde 3 bin seyirci kapasiteli bir salon ve 2 antrenman salonu için ihalenin 20 Mayıs'ta Spor Genel Müdürlüğü tarafından yapılacağını kaydetti.

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından da Burdur'da spor yatırımları yapılacağını belirten Özçelik, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"İl merkezine sentetik yüzeyli çim saha ve soyunma odası yapılması için 600 bin lira, yıkılan eski spor salonu yerine yapılan tenis kortlarına soyunma odası yapılması için 118 bin lira, Gölhisar ilçemize gençlik merkezi yapılması için 300 bin lira, Karamanlı ilçemize 500 seyirci kapasiteli spor salonu için 300 bin lira ve Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi bahçesine tenis kortu yapılması için 146 bin lira ödenek ayrılmıştır. Ödeneği ayrılmış bu işler için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından önümüzdeki günlerde ihaleler yapılacaktır."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Milletvekili Özçelik'ten Burdur'a Spor Yatırımı Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement